• New
ZGSP се Използва В Погребението на принадлежностях В Китай, се Използва По Време на фестивала Дзин Мин, Деня на благодарността и на Фестивала на Глад, Домакински Уред?

ZGSP се Използва В Погребението на принадлежностях В Китай, се Използва По Време на фестивала Дзин Мин, Деня на благодарността

Оценка на продукта:
BGN 13.84

Сума
В магазина

Античната география пералня ТЕЛЕВИЗОР авто диспенсер за водаПодходящ за погребението, на предците, на фестивала Дзин Мин, на Фестивала на глад и на други фестивали.Китайските погребални принадлежности са били използвани за горене ?Бог на ада? и да им предостави най дрехи, която ще им позволи да потискат смъртни.Обикновено те горят тези неща и да се молят за неговата благословия и късмет.Традиционно се използва за прилагане на членове на семейството, пари и припасами, необходими за задгробния живот.Отдайте почит на предците ни.Античната география пералня ТЕЛЕВИЗОР авто диспенсер за вода.Подходящ за погребението, на предците, на фестивала Дзин Мин, на Фестивала на глад и на други фестивали.Китайските погребални принадлежности са били използвани за горене ?Бог на ада? и да им предостави най дрехи, която ще им позволи да потискат смъртни.Обикновено те горят тези неща и да се молят за неговата благословия и късмет.Традиционно се използва за прилагане на членове на семейството, пари и припасами, необходими за задгробния живот.Отдайте почит на предците ни. Забележка : 1 : този продукт е изработено от хартия, и след покупката му трябва да се съберат от себе си. 2 : Този продукт е хартиена заговор.Той може да смяться по време на транспортиране.Ако нямате нищо против, моля, купете си.Чест и семейни традиции.Китайците ще се използва ароматна хартия за попълване на запасите след задгробния живот.Есе за идолах може да се види на погребението на предците си и на важните фестивали като Фестивала на Дзин Мин и Фестивал на глад.Най-традиционната хартия - това е бамбук картонена кутия, украсена с хартиено фолио. Дизайн духовна валута е подобен на правната валута и ръчно изработени изделия като обувки, дрехи и бижута.Китайците вярват, че предоставените писмени документи са били предадени в духовния свят.В съвременния свят се грижи за предшественици в задгробния живот - чудесен начин да се прояви уважение към възрастните хора и да напуснат своите семейства.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини