• New
L7 Професионален Набор От Инструменти За Фабрика За Щавене На Кожи Занаяти Ръчен Нож За Рязане На Реда Перфоратор За Работа С Кожата Набор От Инструменти И Аксесоар?

L7 Професионален Набор От Инструменти За Фабрика За Щавене На Кожи Занаяти Ръчен Нож За Рязане На Реда Перфоратор За Работа

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Набор от инструменти от кожа, ръчна изработка Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Произход : Китай.Това също може да допринесе за вашето желание да направи нещо със собствените си ръце. Те са отлични за всякакви кожени изделия по поръчка. подарък за дизайнерски дрехи или съпруги. Един вид много лесен за използване ръчни инструменти "Направи си сам".Чудесно за работа с кожа по поръчка, като шивашки кожа, платно, плат, хартия или други проекти.Технически характеристики : Заглавие : L7 Професионален набор от инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти Материал : Неръждаема стомана + дърво Тип : Набор от инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти Модел : Набор от инструменти за шиене на кожа Употреба : Кожени аксесоари Функции : Набор от инструменти от кожа ръчно изработени Бележки 1.Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви! 2. Моля, позволете отклонение в измерването на 1-3 см от ръчно измерване.Характеристики на продукта : Произход : континентален Китайоригинал : континентален КитайМатериал : Неръждаема стомана + древесинаномер модели : ѕ2рд00950название : L7 Набор от професионални инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти Тип : Набор от инструменти за фабрика за щавене на кожи занаяти Модели : Набор от инструменти за шиене на кожа за бродерия Употреба : Кожени аксессуарыособенность : Набор от инструменти от кожа, ръчна изработка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини