• New
DoreenBow 4 бр. Шаблони за Ситопечат с домашен Любимец принтом за Полимерна Глина, Коприна под формата на Леопард Сот за Полимерна Глина, Печат на Бижута, Обеци от Глина, ?

DoreenBow 4 бр. Шаблони за Ситопечат с домашен Любимец принтом за Полимерна Глина, Коприна под формата на Леопард Сот за

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

Опаковка и размер-комплект 4 бр шаблон за ситопечат от полимерна глина, размера на всеки шаблон за ситопечат 6 "x 3,6", което е идеално за създаване на уникални глинени обици със собствените си ръце или стенопис, дърворезба, черната дъска, плат и т Темата с животните принтом - Набор от шаблони за ситопечат включва класически рисунки, изобразяващи животни като леопард, русалка, зебра, пчелни пити, които са идеални за направата на обици със собствените си ръце и бижута, с помощта на глинени резаков за обеци.Лесен за употреба - 1. нанесете шаблони за ситопечат на полимерную глина, раскатывая и изстискването на въздуха; 2. Равномерно нанесете боята с помощта на скрепер за глина, а след това свалете шаблон за ситопечат печат; 3. Изрежете всяка форма, която искате, с помощта на нож за глина за обеци.За многократна употреба на листа за ситопечат - Тези шаблони за ситопечат могат да се почистват и използват повторно, ги накиснете във вода за 5-10 минути, след което изплакнете с вода.Сложете ги отделно, за да се избегне слепване, го оставете да изсъхне по естествен път.Чудесен подарък - Тези шаблони за, ситопечат от полимер отлични за рязане, изработка на картички, табели от дърво, също са подходящи за рисуване върху тениски, стени, мебели и много други. шаблони за ситопечат с домашен любимец принтом за полимерна глина, коприна под формата на леопард сот, шаблони за полимерна глина, печат на бижута, обеци от Глина, украса 6 "X 3,5".

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини