• New
5D Комплекти за Диамант Живопис, Diamond Изкуство за възрастни и Деца, Начинаещи, екстремни Кръгла/Квадратна Пълна Бормашина, Диамантена Живопис на Номер Комплект Скъп?

5D Комплекти за Диамант Живопис, Diamond Изкуство за възрастни и Деца, Начинаещи, екстремни Кръгла/Квадратна Пълна

Оценка на продукта:
BGN 45.86

Сума
В магазина

?【Аксесоари за диамант живопис В комплект】 Аксесоари за диамант живопис включват всички цветни диаманти, водоустойчив платно за рисуване, алмазную тиксо за дръжката, запечатан пакет, лепило и пластмасова тава за диамантиПлатна с размери 70х140 см (diamond живопис на големия размер включва в себе си няколко комплекта инструменти). ?【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ диаманти с пълна сверловкой】 диаманти покриват цялата картина напълно.Всеки диамант има цели 26 лица, благодарение на завършената картина с диаманти изглежда по-ярка и обем.Имаме сложни автоматични производствени машини за осигуряване на еднакъв размер на диаманти. (30% повече диаманти, за да бъде сигурен, че можеш да се справиш с работата). ?【Екологично чист платно с висока разделителна способност 】 5 D САМ диамантена художествена картина с отлично качество на щадящи околната среда платно, който е водоустойчив, с изображение с висока разделителна способност, добра консистенция и естетическо усещане.Самата фигура е лепкава фон и пластмасова накладку, за да се запази фигура лепкава.Готова тънка диамантена рисувани може да се задържи повече от 20 години. ?【Подарък със собствените си ръце И декорация за дома】 диамантена живопис със собствените си ръце може да се освободите от стреса, да коригира емоции, повишаване на увереността в себе си и упорито да развият търпението, подходящ за възрастни/деца/ начинаещи. също така може да се използва като подарък, например за рожден ден, Коледа, Хелоуин, Ден на благодарността, парти, сватба и т. Разбира се, диамантена рисувани - най-популярното персонализирани украса, ръчно изработени. ?【СЛЕДПРОДАЖБЕНО ОБСЛУЖВАНЕ, СПЕЦИАЛИСТИ по ДИАМАНТ ЖИВОПИС】 Добре дошли в (Fheeao) Diamond живопис.Ако получения от вас продукт е повреден или да липсват някакви аксесоари, като например диаманти, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро, и ние переоформим го е безплатно за вас. 5 D диамантена живопис САМ Diamond art - най-популярното, цветно и триизмерно украса със собствените си ръце, по-лесно и красиво, отколкото бродерия на кръстат бод.Благодарение на уникалната красота и банда дизайн ни снимка с кръгли диаманти ще преобрази вашата всекидневна, спалня и кабинет.

Основни свойства

Избор на купувачи

ОРИГИНАЛЕН Ръкав Ножици Обвивка Защитни Кожени Ножици Калъф Протектор Цветни Шевни Ножици Обвивка Преносим Инструмент За почистване

BGN 0.33

Тези стилни калъфи осигуряват отлична защита на вашите ножици, когато те не се използватТова е един доб�

Новини