• New
Инструменти полимерна глина, полагане на печат на папки, печати за глина от полимерна глина, обеци като инструмент релефни геометрични канава цвете керамични печа?

Инструменти полимерна глина, полагане на печат на папки, печати за глина от полимерна глина, обеци като инструмент релефни

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Изящна изработка】 Папки с 3 D релефно изработени от висококачествена пластмаса, трайни, лесно се поддават на деформация, може да се използва повторноФорми от полимерна глина са подходящи за всички видове глина, полимер и пластелин.Можете също да опитате полагане на други различни материали. 【Разнообразна текстурный дизайн】 Всеки комплект се състои от 9 различни рисунки на текстурата на листа от полимерна глина, включително класически геометрични шарки и текстури с естествен цветен принтом, които да отговарят на вашите ежедневни нужди декоративни ръчно изработени.3 D текстура може да се оттегли в работата си на по-високо ниво. 【Лесни за използване глинени инструменти】 Листове с текстура глина може да се използва за създаването на триизмерен текстура и от двете страни.Също така лесно се използва, ако в гумата поставени расплющенную глина, а след това затвори с валяк или с ръка, за да положи достатъчно усилия към повърхността на гуми.След отваряне извадете полимерную глина с приложената текстура, която може да се режат.Той лесно може да се използва както от начинаещи, така и опитни майстори са ръчна изработка. 【Калибриране и почистване на】 Включва глинени форми в 4 размера : 5*7, 4. След употреба изплакнете глинено текстурный валяк със студена вода и избършете го с мека четка, ако в цепнатини засече глина. 【Забележка】 Опитайте се да се избегне нанасяне на полимерна глина върху повърхността на тисненой дъска с черен печат, с която лесно предизвиква нечеткую печат.Не се притеснявайте, ако случайно се боядиса, че не се засяга нормалното използване на гуми.Шаблон за печат, предназначени само за удобство на проверка текстура.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини