• New
NUOBESTY 12 бр. Албум за детска градина Punch за Хартия Цветя, САМ Смесени Тренировки Машина Материал Тренировки Децата Правят едно Голямо Цветно Щамповане за Удар на плав?

NUOBESTY 12 бр. Албум за детска градина Punch за Хартия Цветя, САМ Смесени Тренировки Машина Материал Тренировки Децата Правят

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

ХАРТИЕНИ PUNCHES за ДЕЦА - Прости за употреба, са добри за създаване на албуми, албуми поздравителни картички и детски рисункиПЕРФОРАТОР за ХАРТИЯ - лесен за употреба, подходящ е за създаване на албуми за албуми със собствените си ръце, поздравителни картички и детски рисунки.ХАРТИЕНИ ТРЕНИРОВКИ - Моля, пазете тези елементи далеч от деца на възраст от 0 до 3 години за целите на сигурността.ИНСТРУМЕНТ - Шаблон може да се използва за създаването на албуми, албуми декорации на подаръци, бележници, контейнери за писалки, изработка на поздравителни картички или всякакви дрънкулки.ТРЕНИРОВКИ ЗА DIY ОТ ХАРТИЯ - Пружинящий лост улеснява и удобствует използването на удар и го прави нежен за ръцете.ХАРТИЕНИ PUNCHES за ДЕЦА - Прости за употреба, са добри за създаване на албуми, албуми поздравителни картички и детски рисунки.ПЕРФОРАТОР за ХАРТИЯ - лесен за употреба, подходящ е за създаване на албуми за албуми със собствените си ръце, поздравителни картички и детски рисунки.ХАРТИЕНИ ТРЕНИРОВКИ - Моля, пазете тези елементи далеч от деца на възраст от 0 до 3 години за целите на сигурността.ИНСТРУМЕНТ - Шаблон може да се използва за създаването на албуми, албуми декорации на подаръци, бележници, контейнери за писалки, изработка на поздравителни картички или всякакви дрънкулки.ТРЕНИРОВКИ ЗА DIY ОТ ХАРТИЯ - Пружинящий лост улеснява и удобствует използването на удар и го прави нежен за ръцете.Пратката включва 4 x Характеристики - Цвят : разход. - Модел може да се използва за създаването на албуми, албуми декорации на подаръци, бележници, контейнери за писалки, изработка на поздравителни картички или всякакви дрънкулки. - Голям 1 голям + 1 голям + 5 звезди 1 + големи плоски модели. - Материал : и рафтинг. 7 x 4,5 x 5,7 виж - Пружинящий лост прави перфоратор по-лесен и удобен за използване и бережным за вашите ръце. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветление, контрол на яркостта, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвета и между фотография и действителната стока.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини