• New
Стенен Кутия За Съхранение Салфетки - Диспенсер за Тоалетна Хартия с Притежателя на Телефона, Кутия-Органайзер За Хавлии за Баня, Торба За Отпадъци, Аксесоари За До?

Стенен Кутия За Съхранение Салфетки - Диспенсер за Тоалетна Хартия с Притежателя на Телефона, Кутия-Органайзер За

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

? Държач за тоалетна хартия 3 в 1 : Нашият държач за тоалетна хартия се състои от три части : Държач за тоалетна хартия с рафтове може да побере такива продукти като мобилни телефони, часовници и т В областта на вградените повдигащи кутии се съхраняват хавлии, хигиенни кърпички или други предмети от първа необходимост за баня.Визуален държач за тоалетна хартия не само настанява на тоалетна хартия и салфетки, но и ви позволява лесно да инспектира останалите кърпички и своевременно попълване на тях. ? Висококачествен материал : Тази кутия за съхранение на тоалетни принадлежности, с чекмедже, изработен от ABS-пластмаса, който е траен, водоустойчив и пылезащитным.Гладки ръбове и защитават вашите продукти от надраскване.Освен това, качеството на държач за тоалетна хартия без пробиване осигурява висока носеща способност, така че не е нужно да се притеснявате за това, че в него могат да попаднат предмети. ? 3 формат на хартията и 2 изхода за хартия : Стенен държач за тоалетни ролки, подходящи за тоалетна хартия, малка твърда тоалетна хартия и салфетки.В него има два изхода за хартия, един с нащърбена трион за тоалетна хартия и един с по-изход за салфетки. ? Лесен монтаж : Лесен и бърз монтаж без пробиване, просто откъснете самоклеящуюся обвивка, натиснете и след това диспенсер за тоалетна хартия, без да вредят на стената. ? Широко се използва : Този държач за тоалетна хартия без пробиване е лесна за монтаж в бани, спални, кухни, тоалетни и хола.Той е подходящ почти за всички гладки повърхности, като дърво, стъкло, мрамор и т. (Не за негладких тапети или варовикови стени. Дизайн 3 в 1 : В горната част на притежателя на кутии за салфетки можете да поставите мокри кърпи, мобилен телефон, очила и други малки джаджи.С капак : напълно затваря тоалетна хартия и я предпазва от вода, прах, малки деца и домашни любимци.С чекмедже : в него може безопасно и чисто съхранява торба за отпадъци или продукти за лична хигиена.Спестяване на пространство : Стенен монтаж за да пести място в стаята си.

Основни свойства

Избор на купувачи

ALAZA 4 Опаковки Qtip Притежателя Диспенсер Натурален Цветен Абстрактен Мрамор Органайзер за Баня Кутийки за Памучни Топки/Тампони/Втулки/

BGN 1.00

ПластмасатаДебела гладка пластмаса : Красиви буркани и капачки, направени от дебела пластмаса, с гладки

Новини