• New
DCEVERTTO Суперпоглощающий Подложка за баня, Быстросохнущий подложка за баня от Диатомовой на земята с Гумена Нескользящим дъно за Баня и кухня (Тъмно Сиво (Правоъгълн?

DCEVERTTO Суперпоглощающий Подложка за баня, Быстросохнущий подложка за баня от Диатомовой на земята с Гумена Нескользящим

Оценка на продукта:
BGN 6.59

Сума
В магазина

【ВОДОПОГЛЪЩАЕМОСТ И бързо изсушаване】 е Изработен от мека диатомовой на земята, силно водопоглъщаемост, бързо проникване на вода, липсата на натрупване на водаТой може бързо да абсорбира вода.Съхранявайте на пода в чистота, за да може в дома ви е удобно. 【Нескользящий и сигурен】 Гумен слой ефективно предотвратява подхлъзването, подложка за вана, защита на всички членове на семейството и гостите.Висококачествени стелки за пода, не се свиват с времето и могат да се използват непрекъснато в продължение на дълго време. 【Висококачествени постелки за пода】 Иновативна повърхност, подобна на кожа, прилича на килимче за баня от диатомовой на земята, но на пипане прилича на замшу, вие няма да усетите студ, засилване на постелки за баня в студено време, в тях няма microfibers, така че те да не падам, не изчезват, не се хвърли и не губят формата си. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Гладка повърхност, предназначена за защита от мръсотия и косми.При прибиране на реколтата трябва само да изплакнете дюза за душ и да се четка или гъба, което спестява време и усилия. 【Сценарий за използване на】 40x60 см. / 15,8x23,6 инча подходящ за бани, мивки, кухни, перални помещения, дневни, спални, коридори и т., Модерен и прости цветове и модели може да се съчетава с всякакъв интериор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини