• New
Четка за Тоалетна BEDRE, Домашна Силиконовата Четка За почистване С Мека Четка, Инструменти За Почистване на Тоалетна В Банята, Комплект Стенни Четки За Тоалетна Без ?

Четка за Тоалетна BEDRE, Домашна Силиконовата Четка За почистване С Мека Четка, Инструменти За Почистване на

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

↘ Лесно се почиства и премахва петната от повърхността на най-близкия стол с малки драскотини, по-малко податливи на износване, е трайна * четка и притежателя съчетават в себе си отличителен дизайн и здрави материали. * Почистване на тоалетната чиния ще ви отнеме само няколко секунди с помощта на твърда четка за почистване на тоалетната чиния, и тя се крие в незабележимо отделение за щеткодержателя. * допълнително пространство между четка за тоалетна и дъно на вътрешния чаша улеснява бързо почистване без потапяне на главата на четката в мръсна вода. * Тази четка е в отделен держателе, когато тя не се използва.Идеален за съхранение извън зрителното поле.Материали : PP + Тргцвет : зелен Размер : 42*9 виж.

Основни свойства

Избор на купувачи

Електрическа Нагревательная Закачалка за Кърпи състои се От отделна Баня От Въглеродни Влакна От Неръждаема Стомана Интелектуална

BGN 2.67

【Дизайн полотенцесушителя】електрическа полотенцесушилка с трайни кръгли пръти за равномерно разпре�

Новини