• New
Чаша за Баня qinisi от Одинарного Стъкло с Държач, Стенен Държач За Четка за зъби, Масивна Латунная Квадратна Хром (Сребриста)

Чаша за Баня qinisi от Одинарного Стъкло с Държач, Стенен Държач За Четка за зъби, Масивна Латунная Квадратна

Оценка на продукта:
BGN 10.40

Сума
В магазина

ПРИТЕЖАТЕЛЯТ на ЧАША : Изработен е с месингова рамка, която гарантира дълготрайност и стабилност в продължение на дълъг експлоатационен срокТитуляр ЧАША с уникален дизайн, подходящ за баня, дома, хотела и ресторанта.Хромово покритие за създаване на ярки, силно отразяващи студен сив метален оттенък.Ако искате 100% абсолютно нови аксесоари за баня Qinisi, изберете Qinisi Home Store.Лесна инсталация, инсталация на оборудване и обучение, са приложени за обзавеждане на инсталацията.ПРИТЕЖАТЕЛЯТ на ЧАША : Изработен е с месингова рамка, която гарантира дълготрайност и стабилност в продължение на дълъг експлоатационен срок.Титуляр ЧАША с уникален дизайн, подходящ за баня, дома, хотела и ресторанта.Хромово покритие за създаване на ярки, силно отразяващи студен сив метален оттенък.Ако искате 100% абсолютно нови аксесоари за баня Qinisi, изберете Qinisi Home Store.Лесна инсталация, инсталация на оборудване и обучение, са приложени за обзавеждане на инсталацията.Нашата ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО и ОБСЛУЖВАНЕ : 1. Гарантирано е, че всички стоки, които точно и неизменно отговарят на описания качество. Срокове на доставка. Продуктът ще бъде заменен в рамките на 30 дни след получаване на искането по отношение на качеството на продуктите, както и резервни части са доставени непрекъснато по цена на придобиване. Добре дошли в магазин Qinisi за АКСЕСОАРИ за БАНЯ!.

Основни свойства

Избор на купувачи

-Срок, Място за Полотенцесушителя Алуминиева Бяла Боя Двойна Прът с кука Кухня Хотел богат на функции Стенни Закачалка за Кърпи-Дължина

BGN 1.00

Категория на продукта : Закачалка за кърпи за баня; Материал : Космически алуминий; Обработка на повърхн�

Новини