• New
Четка за Тоалетна, Мека Силиконова Четка за Тоалетна с Държач, Спестявайки разходите за труд, Здрава дръжка от Полипропилен, Монтаж на Без Дупки за хотели, за Дома, з

Четка за Тоалетна, Мека Силиконова Четка за Тоалетна с Държач, Спестявайки разходите за труд, Здрава дръжка

Оценка на продукта:
BGN 38.47

Сума
В магазина

Двухслойное основата на по-трайно, за да се предотврати деформация, а в долната част има вентилационни отвори, които да са напълно сухи (препоръчва се подсушете, преди да се гмурнете във водата)Многофункционален, се използва не само в банята, но и може да очисти мивка и други малки предмети, които трудно се след измиване на ръцете.Инсталиране без дупки, е необходимо само да залепите стикер на стената при инсталиране, то няма да навреди на стената, много здрав, не е лесно пада, красива и щедра.Дръжка от полипропилен, дръжка за по-удобно и лесно за почистване.Кръгла дръжка дизайн е по-подходяща за дланта на ръката си, което прави почистването по-труден.Подвесное основа могат да се спести място.Долната част на ръкохватката е с уникален дизайн покритие за предотвратяване на специфична миризма. Мекият силиконов материал, по-траен.Наскоро разработена наставка лесен за почистване и не ръждясва, може да се извиват по желание, а също и за изчистване на мъртвите ъгли. Дръжка от полипропилен, дръжка за по-удобно и лесно за почистване.Кръгла дръжка дизайн е по-подходяща за дланта на ръката си, което прави почистването по-труден. Подвешивание основания позволява да се спести място.Долната част на ръкохватката е с уникален дизайн покритие за предотвратяване на специфична миризма. Двупластова в основата на по-издръжлив, за да се предотврати деформация, а в долната част има вентилационни отвори, които да са напълно сухи (препоръчва се подсушете, преди да се гмурнете във водата) 5. Инсталиране без дупки, е необходимо само да залепите стикер на стената при инсталиране, то няма да навреди на стената, много здрав, не е лесно пада, красива и щедра.Параметри : Тип на продукта : Четка за тоалетна Материал : PP + TPR Тегло : прибл. 245 г / 8,6 грама Размера на четката : прибл. 35,5x8x9 см / 14,0x3,1x3,5 Размерът на кутиите за съхранение : около 10x4x12,5 см / 3,9x1,6x4,9 Характеристики на продукта : Мека четка за тоалетна, малко място могат да се почистват, монтиране на склад Применимая сцена : почистване на тоалетна в банята Как да използвате : 1.

Основни свойства

Item Type:
Toilet Brush
Material:
PP+TPR
Weight:
Approx. 245g / 8.6oz
Brush Size:
Approx. 35.5x8x9cm / 14.0x3.1x3.5in
Storage Box Size:
Approx.  10x4x12.5cm / 3.9x1.6x4.9in
Product Features:
Soft toilet brush, small place can be cleaned, wall-mounted storage
Applicable Scene:
Bathroom toilet cleaning
How to Use:
1. Wipe clean the wall:
2. Tear off the back film:
3. Stick the non-marking sticker on the wall and squeeze out the air:
4. Hanging the main body to complete the installation:
Package List:
1 x Toilet Brush1 x Storage Box:
1 x Sticker:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Избор на купувачи

Новини