• New
Капачка за вана и Луксозна Баня Бамбук, полици За Баня, Тава За Баня, Държач за вана, Стойка за Стойка за вана, Поставка За Вино, Поставки За Вана, Сгъваема Делото За Б?

Капачка за вана и Луксозна Баня Бамбук, полици За Баня, Тава За Баня, Държач за вана, Стойка за Стойка за вана, Поставка

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

СПА ВАНА И луксозни АКСЕСОАРИ за БАНЯ : Нашият тава за баня с притежателя на сапун осигурява по класически лукс и удоволствие от баня със СПА тава и прорезным държач за телефон, ipad, стъкло и таблетЕлегантна дъска за вана със стойка за книги и подсвечниками. Луксозна бамбук поставка за вана със стойка за баня, полици за баня, елегантен дизайн, сгъваем.Издръжлив бамбук и метал материал на изискан производство е оценен за многогодишно ползване.Може да се постави на вана за съхранение на вещи i Pad, таблет, книги, вино и храна можете да поставите в нея за по-лесен достъп.Таблети и книги могат да бъдат надеждно задържане на метална стойка за четене по време на къпане.ЛУКСОЗНИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ПЛУВАНЕ : Нашият елегантен мост за баня превръща къпането в удоволствие.Бамбук поставка за вана ще даде на вашата вана успокояващ ефект благодарение на ароматни три свещи, приятна забавляват за напитки и гледане на филми.Така че, тава за баня - това е невероятна алтернатива на дървена етажерка за баня.Материал : Естествено дърво.Цвят : Натурален бамбуков цвят.Размер в затворен вид : 23 *74 вж. Размер в разширено : 23*109 вж. Размер : (74-109) см. * 4,6 вижте Живот не става скучно дължи на усилена работа.Сега имате тази поставка за вана и можете да започнете да се наслаждавате на живота си. 100% естествен бамбук за защита на здравето на вас и вашето семейство.Като подарък в него се влюбват всичко.Радвайте се на това сега.Нека моята скъпа ще бъде щастлив всеки ден.Насладете се на времето си в банята!Държач за аксесоари за iphone, ipad, книгата, свещта, чаша за вино, кърпа и т. Моля, обърнете внимание : По време на къпане, моля, уверете се, че вашите електронни устройства, като мобилните телефони, IPAD, не падна във водата.Когато коритото за баня не се използва, може да се сгъва и съхранява.Отличен ИЗБОР за подарък : Дървена поставка за вана - добра великолепен подарък за деня на благодарността, Коледа, рожден ден и годишнина от сватбата. Шкаф за баня от бамбук - атрактивен и дълготраен подарък, който ще даде лукс на вашата баня.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини