• New
ZHANMAM Стъклена Рамка За Баня с Правоъгълна Шкаф за съхранение на Душ Кабини, Стенен за Кухня, Баня 0308 (Размер: 29 см)

ZHANMAM Стъклена Рамка За Баня с Правоъгълна Шкаф за съхранение на Душ Кабини, Стенен за Кухня, Баня 0308 (Размер: 29 см)

Оценка на продукта:
BGN 18.47

Сума
В магазина

✽ Лесна инсталация : - Часова самозалепващи, не е необходимо пробиване на дупки, няма да навреди на вашата стена, красива и здрава, удобна и бърза ✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА на : закалено стъкло с дебелина 8 мм, безопасно, издръжлив и не се чупи. ✽ ЗАЩИТА на КОЖАТА : Ръбовете са заоблени рафтове за защита на вашата кожа от надраскване. ✽ КОНСТРУКЦИЯ ОТ АЛУМИНИЙ И СТЪКЛО : Не ръждясва, идеален за душ-стаен, алуминий рамкиране предотвратява падането на предмети, но водата просто се стича със стъклени рафтове. ✽ МОДЕРЕН И ЛЕСЕН на ВЪНШЕН ВИД : приятно допълнение към банята и добавя едно докосване на клас в стаята си, идеален за тоалетна / душ. ✽ Лесна инсталация : - Часова самозалепващи, не е необходимо пробиване на дупки, няма да навреди на вашата стена, красива и здрава, удобна и бърза. ✽ СИГУРНОСТ и ЗДРАВИНА на : закалено стъкло с дебелина 8 мм, безопасно, издръжлив и не се чупи. ✽ ЗАЩИТА на КОЖАТА : Ръбовете са заоблени рафтове за защита на вашата кожа от надраскване. ✽ КОНСТРУКЦИЯ ОТ АЛУМИНИЙ И СТЪКЛО : Не ръждясва, идеален за душ-стаен, алуминий рамкиране предотвратява падането на предмети, но водата просто се стича със стъклени рафтове. ✽ МОДЕРЕН И ЛЕСЕН на ВЪНШЕН ВИД : приятно допълнение към банята и добавя едно докосване на клас в стаята си, идеален за тоалетна / душ.Характеристика : ● Нашите рафтове за баня са с високо качество, здравина, апаратура и уникален, елегантен, модерен дизайн.Атрактивен, издръжлив и лесен за употреба.● Матирана неръждаема стомана изглежда в къщата е по-елегантно и подредено.● Липсата на остри ръбове, приятна форма за задържане на кърпи, прихваток или на място, че сте в тях вешаете.● Можете да го поставите на стената на банята в близост до душ, за да може лесно да се достигне до кърпи; в кухнята за организацията на кухненски аксесоари.● Опорната страна осигурява высокопрочное надеждно сцепление с широк спектър от повърхности, включително боядисани текстурирани стенни панели, сухи стени, керамични и керамогранитную плочки, гранит, стъкло, метал, изкуствен мрамор, пластмаса и панели.

Основни свойства

Избор на купувачи

-Срок, Място за Полотенцесушителя Алуминиева Бяла Боя Двойна Прът с кука Кухня Хотел богат на функции Стенни Закачалка за Кърпи-Дължина

BGN 1.00

Категория на продукта : Закачалка за кърпи за баня; Материал : Космически алуминий; Обработка на повърхн�

Новини