• New
Четка и Държач за Тоалетна ZIUKENR, Набор от четки за монтиране на Стена, Четка за Тоалетна за почистване на Баня (жълт)

Четка и Държач за Тоалетна ZIUKENR, Набор от четки за монтиране на Стена, Четка за Тоалетна за почистване на Баня (жълт)

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

【Твърди TPR-четината за защита на глазура】Четината четки, изработени от плътен и гъвкав TPR-материал, който може да проникне дълбоко в унитазные ниша - глазура не е повреден, а глава на четка прониква дълбоко в процепа за пълно почистване от прах, без да остави хигиенни мъртви петна 【Дренаж и обезвъздушаване за предотвратяване на натрупване на вода】 Дъното на открито, за да се улесни вентилация, както ивици ефективно и бързо задържат вода, предотвратява появата на неприятни миризми. 【Удължена дръжка за удобство без помощта на ръцете】 Дръжка удлинена за вашите ръце е удобен за почистване на тоалетна чиния.Дебела дръжка приляга перфектно в ръката и осигурява здрав захват при прибиране на реколтата, което ви гарантира повече удобство. 【Монтаж без пробиване не вреди на стената】 Лесна инсталация с помощта на една етикети и една ключалката - никакви следи и щети на стената.Могат да бъдат окачени или подставлены в два варианта за настаняване, могат да бъдат окачени на стената, също могат да бъдат поставени на пода - за решаване на проблеми с настаняването в малко пространство. 【Дренаж и обезвъздушаване за предотвратяване на натрупване на вода】 Дъното на открито, за да се улесни вентилация, както ивици ефективно и бързо задържат вода, предотвратява появата на неприятни миризми.Компактната конструкция, която позволява да се пести място, позволява скриване на четка за тоалетна и осигурява гигиеничное съхранение. 【Твърди TPR-четината за защита на глазура】Четината четки, изработени от плътен и гъвкав TPR-материал, който може да проникне дълбоко в унитазные ниша - глазура не е повреден, а глава на четка прониква дълбоко в процепа за пълно почистване от прах, без да остави хигиенни мъртви петна. 【Дренаж и обезвъздушаване за предотвратяване на натрупване на вода】 Дъното на открито, за да се улесни вентилация, както ивици ефективно и бързо задържат вода, предотвратява появата на неприятни миризми. 【Удължена дръжка за удобство без помощта на ръцете】 Дръжка удлинена за вашите ръце е удобен за почистване на тоалетна чиния.Дебела дръжка приляга перфектно в ръката и осигурява здрав захват при прибиране на реколтата, което ви гарантира повече удобство. 【Монтаж без пробиване не вреди на стената】 Лесна инсталация с помощта на една етикети и една ключалката - никакви следи и щети на стената.Могат да бъдат окачени или подставлены в два варианта за настаняване, могат да бъдат окачени на стената, също могат да бъдат поставени на пода - за решаване на проблеми с настаняването в малко пространство.

Основни свойства

Material:
ABS+TPR+PP+PET
Size:
10.1*6.3*39.5CM/ 3.97* 2.48* 15.55inch :
Note:
1.Size for manual measurement, there may be a 0 to 2 cm error, belongs to the normal phenomenon:
2.And due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the ite. :
Package includes :
1*Toilet Bowl Brush and Holder :

Избор на купувачи

Флип-надолу делото за баня, богат на функции Пылезащитная Капак за кабина за баня в японски стил, Шапка за баня с щори, Полипропиленова

BGN 9.40

✅ Изолационни покрития за баня : температурна устойчивост електрически печки за баня, покриваща вана, е

Новини