• New
Holibanna 2 бр. Държач за Сешоар V-Образен Държач За Сешоар С Перфорации, Поставка За Сешоар, Държач за Сешоар, Органайзер за Баня, Стенен Сешоар за Баня, Държач за Сешоар, ?

Holibanna 2 бр. Държач за Сешоар V-Образен Държач За Сешоар С Перфорации, Поставка За Сешоар, Държач за Сешоар, Органайзер

Оценка на продукта:
BGN 47.68

Сума
В магазина

СТЕННИ СТЕЛАЖИ за СЕШОАРА - ще придадат на банята повече елегантност и красота, благодарение на простия дизайнОрганайзер за сешоар за коса-Стенен държач за сешоар с помощта на устойчив материал, надежден и практичен, не се тревожи за падането.ПОДВЕСНАЯ ПОЛК за СЕШОАРА - добре се съчетава с повечето декори, подходящ за домашна баня, спални, фризьорски салон.СЕШОАР за коса - Благодарение на фината работа този държач за сешоар лесно се носят и се скъса, той е много практичен за употреба.Стенен държач за сешоар -самоклеящийся дизайн, не е лесно пада, ще ви помогне да съхранявате сешоар, спестяване на повече места.Списък на опаковки 2 x Държач за сешоар и самозалепващи се ленти Характеристики -Размер : 14.13 X3 стенен държач за сешоар. -Цвят : Стенни поставка за сешоар различни цвята -Материал : сешоар за домашни любимци - Този практичен държач за сешоар можете да инсталирате на стените в банята и тоалетната, за да поставите багажник за сешоар. - повече елегантност и красота в банята благодарение на простия дизайн на притежателя за сешоар за баня. - Този държач за сешоар удобен и практичен за хората, за да се организира сешоар, лесно ще отговорят на вашите нужди в спирала стойка за корупция. - Лесен за инсталиране и не се нуждае от перфорация, защита на стенни багажник на притежателя на сешоар. - Използване на здрав и издръжлив материал, надежден и практичен, не се тревожи за падането на сешоар caddy.Информация за стоки Стенен държач за сешоар Сешоар лесно можете да се мотае на това монтиране на стена след употреба, който ще запази вашата баня чиста и ще осигури лекота на използване следващия път. държач за сешоар за баня, в който може да се сложи на сешоар, може да бъде в гримерной, спалня, баня, умывальной, фризьорски салон и т., Стойка за сешоар позволява да се увеличи пространството за съхранение, и може да се оттегли по всяко удобно за вас време.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини