• New
RoomTalks Луксозна душ Завеса за душ от абстрактна тъкан, Модерна Синя и златна Мраморна Художествена Картина, Комплекти завесата за душа в Банята, Текстура мастило, Во?

RoomTalks Луксозна душ Завеса за душ от абстрактна тъкан, Модерна Синя и златна Мраморна Художествена Картина, Комплекти

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

☻АНОТАЦИЯ ТЕМАТИЧНИ☻ Завеса за душ от син и златист мрамор, вдъхновена от абстрактни художествена рисувани, изпълнена с графичен принтом golden liquid, който ще даде на вашата баня, страхотен и уникален вид благодарение на тези аксесоари за душ от мрамор ☻Най-високо КАЧЕСТВО☻ Плътното преплитане на тъкан и отлично качество на полиестерни нишки придават на тази завесите за душ здрава, гладка текстура. ☻Водоустойчив☻ В тази технология на производство непромокаеми завеса за душ се използва НОВО водоустойчива покритие, водонепроницаемое по европейският стандарт за 5-ти клас.Капки вода падат като камъни. ☻ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ СУПЕР РАЗДЕЛИТЕЛНА способност☻ Нашите блестящи завеси за душ в банята, отпечатани с най-новите технологии за цифров печат.Цветът не избледнява с времето, ярък цвят превръща тези модерни завеси за баня в произведение на изкуството. ☻ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА☻ Room Talks модерни завеси за баня, са изложени на отделни машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, белина без хлор; сушене в перална машина при ниска температура; проглаживание ютия от обратната страна. ☻АНОТАЦИЯ ТЕМАТИЧНИ☻ Завеса за душ от син и златист мрамор, вдъхновена от абстрактни художествена рисувани, изпълнена с графичен принтом golden liquid, който ще даде на вашата баня, страхотен и уникален вид благодарение на тези аксесоари за душ от мрамор. ☻Най-високо КАЧЕСТВО☻ Плътното преплитане на тъкан и отлично качество на полиестерни нишки придават на тази завесите за душ здрава, гладка текстура. ☻Водоустойчив☻ В тази технология на производство непромокаеми завеса за душ се използва НОВО водоустойчива покритие, водонепроницаемое по европейският стандарт за 5-ти клас.Капки вода падат като камъни. ☻ДИГИТАЛЕН ПЕЧАТ СУПЕР РАЗДЕЛИТЕЛНА способност☻ Нашите блестящи завеси за душ в банята, отпечатани с най-новите технологии за цифров печат.Цветът не избледнява с времето, ярък цвят превръща тези модерни завеси за баня в произведение на изкуството. ☻ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА☻ Room Talks модерни завеси за баня, са изложени на отделни машинно пране в студена вода, съхраняващ цикъл, белина без хлор; сушене в перална машина при ниска температура; проглаживание ютия от обратната страна.Добре дошли в Room Talks!Room Talks - това е универсален магазин, специализирана в продукти за дома, включително и закачалки за обувки, завеси за душ, предмети за домашно съхранение и други категории.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини