• New
Държач за четка за зъби с Превръщането на една Кука, Многофункционален, с монтиран на стената Кука За съхранение, Държач за контакти, Държач за Ножче, 2 бр., Стенен Дъ?

Държач за четка за зъби с Превръщането на една Кука, Многофункционален, с монтиран на стената Кука За съхранение,

Оценка на продукта:
BGN 4.66

Сума
В магазина

【СПЕЦИФИКАЦИЯ】 Тези държачи за четка за зъби са изработени от висококачествени материали, фина изработка и дълготраен 【Многофункционален】 Той е предназначен за детска четка за зъби, четка за зъби за възрастни, електрическа четка за зъби, clarisonic, самобръсначки и така нататък, да ги запазва сухи, чисти и създаване на повече пространство за вашата мивка. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Нашите куки са с висока товароподемност и по-трайни самоклеющимся материал, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Лесно се инсталира и е отстранена, не трябва да нокти и пробиване, без увреждане на повърхността. 【СЛАДЪК дизайн】 Сладък cartoony дизайн на животните създава голяма атракция.Това е забавен начин да бъдат интересни за вас и вашите деца, почистване на зъбите!. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 е Подходящ за вашата кухня, баня, спалня, гардероб, ваши wall mount кабинет, серванта.- Добри куки за дрехи, якета, палта, халати, хавлии, шапки, кепок, чанти, колани, шалове, ключодържатели, чадъри, портфейли, половников за супа, саксии, четки, гъби, скрубери, кухненски прибори и така нататък. 【СПЕЦИФИКАЦИЯ】 Тези държачи за четка за зъби са изработени от висококачествени материали, фина изработка и дълготраен. 【Многофункционален】 Той е предназначен за детска четка за зъби, четка за зъби за възрастни, електрическа четка за зъби, clarisonic, самобръсначки и така нататък, да ги запазва сухи, чисти и създаване на повече пространство за вашата мивка. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Нашите куки са с висока товароподемност и по-трайни самоклеющимся материал, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Лесно се инсталира и е отстранена, не трябва да нокти и пробиване, без увреждане на повърхността. 【СЛАДЪК дизайн】 Сладък cartoony дизайн на животните създава голяма атракция.Това е забавен начин да бъдат интересни за вас и вашите деца, почистване на зъбите!. 【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 е Подходящ за вашата кухня, баня, спалня, гардероб, ваши wall mount кабинет, серванта.- Добри куки за дрехи, якета, палта, халати, хавлии, шапки, кепок, чанти, колани, шалове, ключодържатели, чадъри, портфейли, половников за супа, саксии, четки, гъби, скрубери, кухненски прибори и така нататък.

Основни свойства

Избор на купувачи

Електрическа Нагревательная Закачалка за Кърпи състои се От отделна Баня От Въглеродни Влакна От Неръждаема Стомана Интелектуална

BGN 2.67

【Дизайн полотенцесушителя】електрическа полотенцесушилка с трайни кръгли пръти за равномерно разпре�

Новини