• New
TJLSS Монтиране на стена Еднократна Хартиена Чаша Опаковка за Кафе Чаши поставка за Чаши на Слама Притежателя Автоматично Каплеуловитель за Дома (Цвят: Каки)

TJLSS Монтиране на стена Еднократна Хартиена Чаша Опаковка за Кафе Чаши поставка за Чаши на Слама Притежателя

Оценка на продукта:
BGN 96.07

Сума
В магазина

3 точки, една в средата може да се използва за съхранение на соломинок, другите две могат да се използват за съхранение на картонени чаши за еднократна употреба, пластмасови чаши и т Това е диспенсер за хартиени чаши, предназначени за осъжда на организацията и за събиране на хартиени чашки.Вътре може да се съдържат 40 картонени чаши за штучке.Има капак за защита на вътрешните картонени чаши от прах, мръсотия, вода и т. Това е много практично и чисто.Благодарение на полупрозрачному визуален окошку добре се вижда оставащото количество в чашата, че да е удобно за навременно попълване.Изработени от пластмаса, тя е здрава за използване и лесен за почистване. 3 точки, една в средата може да се използва за съхранение на соломинок, другите две могат да се използват за съхранение на картонени чаши за еднократна употреба, пластмасови чаши и т. Това е диспенсер за хартиени чаши, предназначени за осъжда на организацията и за събиране на хартиени чашки.Вътре може да се съдържат 40 картонени чаши за штучке.Има капак за защита на вътрешните картонени чаши от прах, мръсотия, вода и т. Това е много практично и чисто.Благодарение на полупрозрачному визуален окошку добре се вижда оставащото количество в чашата, че да е удобно за навременно попълване.Изработени от пластмаса, тя е здрава за използване и лесен за почистване.Настройки : Разширени Цвят : каки/бял Материал : пластмаса Опаковка в пакет : 1 * Поставка за чаши Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, свържете се с мен, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа и ще ви дадем задоволителен отговор.Реалния цвят може да се различават леко от снимките, поради различни монитори и светлинния ефект.

Основни свойства

Optional Color:
Khaki/White
Material:
Plastic
Package Included:
1* Cup taker:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The real color may be a little different from the picture due to different monitors and the light effect. :

Избор на купувачи

Новини