• New
Верига За Окачване На Медальон Слънце Листата На Музикална Нота Прозорец Градина Украса На Подарък Потребителски Кристални Декорации Витражи Колибри Прозорците ?

Верига За Окачване На Медальон Слънце Листата На Музикална Нота Прозорец Градина Украса На Подарък Потребителски

Оценка на продукта:
BGN 22.77

Сума
В магазина

Трайни украса : Те са надеждни , нямат мирис, трайни , им е лесно да се деформира или скъсаОсвен това, благодарение на добрата технология и висококачествени материали, те лесно изчезват и могат да се задържат по-дълго време. Коледен стъклен украшение "Гномик", topper за бутилки, стълбище, декорация във формата на цвете на сърцето, яйца, галета от кристали и скъпоценни камъни, коледен комплект украси за дома. Универсален : красиво декорирана в селски стил, идеални за декора на банята и да се прилагат на гладки, чисти или твърди повърхности като стени, врати и много други.Коледен Венец от перли, Ярки Олекотена Венец, Яйца във формата на сърце, Верижка, кристали и скъпоценни камъни, Еловая Венец, Ролкови празнични балони.Подходящ е за всеки повод, като барове, ресторанти, кафенета, офиси, къщи и т. Декоративни великденски яйца за показване, мат венец, 9 фута, яйца неразлучников, стълбище, Коледна украса, изработени от кристал, куки, коледна украса за дома, баня.ГАРАНТИРАНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ По отношение на всички въпроси, моля, свържете се с нас и ние обещаваме да ви отговорим в рамките на 24 часа.Удовлетворение на нуждите на клиентите-това е нещо, към което ние се стремим, Декоративни великденски яйца за показване, една голяма коледна гирлянда, камина, Патриотичен венец, Реколта венец от перли, Коледна украса за дома, светли олекотена венец.Лесна за инсталиране, напълно множество и лесно моющаяся Реколта венец от перли, кристални декорации за дома за деца, кристални декоративни сърца, яйца, коледна украса за дома, верижка, кристали и скъпоценни камъни.Трайни украса : Те са надеждни , нямат мирис, трайни , им е лесно да се деформира или скъса.Освен това, благодарение на добрата технология и висококачествени материали, те лесно изчезват и могат да се задържат по-дълго време. Коледен стъклен украшение "Гномик", topper за бутилки, стълбище, декорация във формата на цвете на сърцето, яйца, галета от кристали и скъпоценни камъни, коледен комплект украси за дома. Универсален : красиво декорирана в селски стил, идеални за декора на банята и да се прилагат на гладки, чисти или твърди повърхности като стени, врати и много други.Коледен Венец от перли, Ярки Олекотена Венец, Яйца във формата на сърце, Верижка, кристали и скъпоценни камъни, Еловая Венец, Ролкови празнични балони.

Основни свойства

Избор на купувачи

Флип-надолу делото за баня, богат на функции Пылезащитная Капак за кабина за баня в японски стил, Шапка за баня с щори, Полипропиленова

BGN 9.40

✅ Изолационни покрития за баня : температурна устойчивост електрически печки за баня, покриваща вана, е

Новини