• New
Калъф за Салфетки Poceacles с Шарките на Морски Костенурки, Държач за Кърпички, Изкуствена Кожа, Правоъгълни Капаци за Салфетки, хартиени кърпички Кутия за Украса на до?

Калъф за Салфетки Poceacles с Шарките на Морски Костенурки, Държач за Кърпички, Изкуствена Кожа, Правоъгълни Капаци за Салфетки,

Оценка на продукта:
BGN 7.36

Сума
В магазина

【Размер】 Размер на 17,6 см х 11 см х 8 см За съхранение на повечето правоъгълни кутии за салфетки стандартен размер.Капак кутии за салфетки е с правоъгълна форма, която побира всички популярни кутии за салфетки и може да бъде. 【Материал】 Правоъгълен капак кутии за салфетки, изработени от висококачествена изкуствена кожа.Трайни бутони-на бутоните, хубав шев и подсилени ред.Това може да се осигури по-дълъг живот и дълголетие. 【Многофункционален】 Този калъф за салфетки е идеално за нощни тумбочек, плотове, скринове и писмени маси, кухня, всекидневна, семейна стая, офис, работилница, спалня, идеални за домове, вили, апартаменти, общежития, автомобили, джипове и кемперов и т. 【Перфектния модел】 Различни щампи и цветове по ваш избор, като слънчоглед, животни, мрамор, галактика, леопард и т., Това е идеалният подарък, който можете да споделите със своите семейства, приятели на housewarming, декорация на дома, рождени Дни, Ден на благодарността, Коледа и т. 【Най-доброто обслужване】 Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си и да ви осигури най-доброто обслужване!. 【Размер】 Размер на 17,6 см х 11 см х 8 см. За съхранение на повечето правоъгълни кутии за салфетки стандартен размер.Капак кутии за салфетки е с правоъгълна форма, която побира всички популярни кутии за салфетки и може да бъде. 【Материал】 Правоъгълен капак кутии за салфетки, изработени от висококачествена изкуствена кожа.Трайни бутони-на бутоните, хубав шев и подсилени ред.Това може да се осигури по-дълъг живот и дълголетие. 【Многофункционален】 Този калъф за салфетки е идеално за нощни тумбочек, плотове, скринове и писмени маси, кухня, всекидневна, семейна стая, офис, работилница, спалня, идеални за домове, вили, апартаменти, общежития, автомобили, джипове и кемперов и т. 【Перфектния модел】 Различни щампи и цветове по ваш избор, като слънчоглед, животни, мрамор, галактика, леопард и т., Това е идеалният подарък, който можете да споделите със своите семейства, приятели на housewarming, декорация на дома, рождени Дни, Ден на благодарността, Коледа и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини