• New
Кутия за Салфетки Cabilock Многофункционална Кутия За съхранение на Салфетки Диспенсер За Кърпи За Ръце Диспенсер За Хартиени Кърпи Капак Кутии За Салфетки За Баня Пр?

Кутия за Салфетки Cabilock Многофункционална Кутия За съхранение на Салфетки Диспенсер За Кърпи За Ръце Диспенсер За Хартиени

Оценка на продукта:
BGN 35.27

Сума
В магазина

Кутия за ОРГАНИЗАТОР за салфетки от полипропилен - Калъф за сушене на листа Тази кутия за салфетки има обикновен външен вид и дизайн на цвят, прилича на ретро и елегантноДържач за кърпи за ръце - е изработен от висококачествен материал, безопасен и устойчив за продължителна употреба.Държач на капачката на диспенсера за лице-Чудесен полипропилен материал, издръжлив и лесен за продължителна употреба, му е трудно да се прекъсне и да се деформира.КАЛЪФ ЗА КУТИЯТА с КЪРПИЧКИ - Широк спектър от приложения : подходящ за използване в дома, в хотели от висок клас, барове, кафенета, дневни, рововете, бани, автомобили.ДЪРЖАЧ за ХАРТИЕНИ кърпи - на Кутията лесно се отваря и затваря, която осигурява гладкото функциониране и лекота на използване.Пратката включва 1 x кутия за салфетки Характеристики - Цвят : златна кола -Материал : PP черен капак кутии за салфетки -Размер : 18,80 X12,00 X10,50 см/7,39 X4,72 X4 титуляр за хартиени кърпи. - Изработен от висококачествен материал, безопасен и устойчив за продължителна употреба калъф за салфетки. - По-триизмерно усещане, подчеркивающее елегантен темперамент, украса на различни сцени модерен калъф за салфетки - Стабилен дисплей, нескользящее дъното, износостойкая и здрава, устойчива и лесно поддающаяся деформация на правоъгълен капак кутии за салфетки. - Подвижна, елегантен дизайн с голям отвор, удобен за извличане и замяна на салфетки и поддържането им в чистота, капак кутии за салфетки. - Лесен и модерен кутия за салфетки идеален за баня, удобства, хол, спалня, ресторанта, офиса, колата и т., Кутия за салфетки.Описание на продукта Преносим държач за кърпички И ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, за приятелите си. кутия за салфетки за кола е Подходящ за поставяне на салфетки. определяне на Тази кутия за салфетки, изработени от различен материал, който е траен и сигурен. многофункционална кутия за салфетки не само практичен държач за съхранение на салфетки, но и украса на магазин, дома и офиса.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини