• New
Тоалетни Принадлежности, Четка Стенен Държач За Тоалетна Четка, Набор от Тоалетни Четки и Притежателите на, Творчески Стъклен Набор от Тоалетни Четки за Баня, Четк?

Тоалетни Принадлежности, Четка Стенен Държач За Тоалетна Четка, Набор от Тоалетни Четки и Притежателите на, Творчески Стъклен

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баняЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. * идеално се съчетава с вашата баня и тоалетна ершик декоративно поставена в банята, че го прави по-привлекателен в сравнение с други скоби. * Стенен дизайн : дизайн спестява място и се използва максимално пространството в банята. * Материал : стъклена рамка и дръжка от неръждаема стомана с пластмасова глава на четка за тоалетна. * Може да ви помогне по-ефективно да се постигне най-добро почистване. 【Елегантен И МОДЕРЕН ДИЗАЙН】 Защо са избрали нашата четка за тоалетна?Това е не само средство, но и по-скоро декор за баня.Ергономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. * идеално се съчетава с вашата баня и тоалетна ершик декоративно поставена в банята, че го прави по-привлекателен в сравнение с други скоби. * Стенен дизайн : дизайн спестява място и се използва максимално пространството в банята. * Материал : стъклена рамка и дръжка от неръждаема стомана с пластмасова глава на четка за тоалетна. * Може да ви помогне по-ефективно да се постигне най-добро почистване.PHONME【ЗДРАВА и ефективна четка-накрайник за почистване на тоалетната чиния 360 градуса позволява дълбоко почистване на вашата тоалетна чиния и лесен достъп до всяка част от него, например, до долната част на бортика.Четка за тоалетна е здрав и лесен за почистване след употреба.Наименование на продукта : Четки и поставки за тоалетна * Материал : неръждаема стомана, стъкло * Размер : Моля, вижте подробни снимки * Монтаж : перфоратор * 1 х четка за тоалетна * 1 х основата * Използвайте мека неутрална течност и безцветен препарат за почистване на стъкло, за да премахнете поверхностную мръсотия и филм скала, да се избягва контакт с киселина * Обикновено ние изпращаме стоки много бързо, а времето за транспорт е 15-20 дни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини