• New
Zerodeko Опаковка Сапун за ръце Шампоан Хотел Безплатен Безконтактно за Бутилки Домашен Сапун За Ръце Течен Стил Эмульсионный Стил) Сензор Опаковка Автоматична Батер?

Zerodeko Опаковка Сапун за ръце Шампоан Хотел Безплатен Безконтактно за Бутилки Домашен Сапун За Ръце Течен Стил Эмульсионный

Оценка на продукта:
BGN 23.85

Сума
В магазина

Бутилки за шампоан за еднократна употреба : Напълно автоматична индукция, много удобна за употребаАвтоматично дозиране система за течен сапун : бутилки за шампоан за еднократна употреба.Пластмасови бутилки за лосион : Ръчна помпа за кухня в банята.Бутилки за проби : Опаковки за измиване на ръцете, Автоматични дозатори за течен шампоан, Пластмасови бутилки, за лосион.Контейнери за лосиона : Интелигентен сензор, сапун ще излезе автоматично, след като сте поднесете ръка към сензора.Бутилки за шампоан за еднократна употреба : Напълно автоматична индукция, много удобна за употреба.Автоматично дозиране система за течен сапун : бутилки за шампоан за еднократна употреба.Пластмасови бутилки за лосион : Ръчна помпа за кухня в банята.Бутилки за проби : Опаковки за измиване на ръцете, Автоматични дозатори за течен шампоан, Пластмасови бутилки, за лосион.Контейнери за лосиона : Интелигентен сензор, сапун ще излезе автоматично, след като сте поднесете ръка към сензора.Осъществяване на Списък 1 x автоматично дозиране система сапун Особености - Изработен от устойчив на употреба на материала Автоматично дозиране система за течен сапун. - Цвят : Помпа за бутилки с эмульсионным лосион. - Приложимо към различни пъргав течности, като например пластмасови бутилки за лосион за ръце, шампоан и т. - Размер : Около 21x12,5x9,5 см /8,26x4,92x3,74 инча помпа-дюза. - Материал : електрически захранващи сапун от ABS и PC. - Напълно автоматична помпа-опаковка с безконтактен на горивото. - Интелигентен сензор, сапун ще излезе автоматично, след като сложи ръката си под сензор. - Подходящ за контейнер за лосион в банята, кухнята, офиса, училище, хотела и ресторанта.Информация за товарахэлектрический опаковка за сапун Ако търсите удобен опаковка за сапун с мехурчета, тогава този продукт може да стане за вас един добър избор. бутилки за проби може да се използва у дома, в хотели и ресторанти.Опаковка течен сапун е Изработен от висококачествен материал, за трайно и дългосрочно използване.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини