• New
Полипропиленова Капачка за баня, богат на функции Пылезащитная Делото за баня, флип-надолу Самозалепваща плоча с дебелина 1 см за СПА центъра в банята, Млечна Вана (?

Полипропиленова Капачка за баня, богат на функции Пылезащитная Делото за баня, флип-надолу Самозалепваща плоча с дебелина 1

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

✅ Отлично място за съхранение : да се отпуснете с чаша вино, вижте любим сериал на таблетката благодарение на рафта за баня също така имате перфектното място за съхранение на шампоан, душ гел и сапун, когато те не се използват, така че нищо не може да се наклони и всички остават на своите места дори и при подаване и прибиране на реколтата, товароносимост до 10 кг. ✅ Дълго запазване на топлина : използването на шапки за вана помага да се удължи времето за запазване на топлината на водата, а горещият въздух циркулира в банята, да се забавя спадът на температурата на водата.много удобно, наистина релаксираща вана. Температурна устойчивост от изолационни плочи за баня е около 110 ° C. ✅ Сигурен полимерна материал : Покритие за баня, изработени от полимер материал, който е безопасен за здравето и е устойчив на високи температури.Материал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж на Съединителната детайл е изработен от еластомер с висока якост, който да е лесно да се деформира и повреди след многократно огъване, а също и различна трайност. ✅ Лесно се сгъва : калъф лесно се сгъва, ширината му след сгъване е около 9,5 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята. редовно ополаскивайте покриване с вода или избършете повърхността на покрива с влажна кърпа, за да го запази в чистота. ✅ Идеален подарък : представете си, каква приятна поднос в банята с чаша вино, вкусна закуска и любим филм.Не изисква монтаж и лесен за почистване коритото за баня - луксозен подарък за Деня на Свети Валентин, Деня на Благодарността и Коледа.Безплатна препарат за съдове - идеалното допълнение към набор от принадлежности за баня. ✅ Отлично място за съхранение : да се отпуснете с чаша вино, вижте любим сериал на таблетката. благодарение на рафта за баня също така имате перфектното място за съхранение на шампоан, душ гел и сапун, когато те не се използват, така че нищо не може да се наклони и всички остават на своите места дори и при подаване и прибиране на реколтата, товароносимост до 10 кг. ✅ Дълго запазване на топлина : използването на шапки за вана помага да се удължи времето за запазване на топлината на водата, а горещият въздух циркулира в банята, да се забавя спадът на температурата на водата.много удобно, наистина релаксираща вана. Температурна устойчивост от изолационни плочи за баня е около 110 ° C. ✅ Сигурен полимерна материал : Покритие за баня, изработени от полимер материал, който е безопасен за здравето и е устойчив на високи температури.Материал на по-дебела, всяко парче с дебелина около 1 виж на Съединителната детайл е изработен от еластомер с висока якост, който да е лесно да се деформира и повреди след многократно огъване, а също и различна трайност. ✅ Лесно се сгъва : калъф лесно се сгъва, ширината му след сгъване е около 9,5 см, което е удобно да се съхранява във всяко кътче на банята.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини