• New
4 Опаковки за кърпи за ръце от шенилна, Забавно Пушистое Кърпа с Топки, Сладки животни, Бебешки Кърпи За Ръце от Микрофибър, Плюшевое Впитывающее Быстросохнущее Нес?

4 Опаковки за кърпи за ръце от шенилна, Забавно Пушистое Кърпа с Топки, Сладки животни, Бебешки Кърпи За Ръце от Микрофибър,

Оценка на продукта:
BGN 11.33

Сума
В магазина

?【Кърпи за баня за ръце от микрофибър】 Това пушистое една ръка кърпа от микрофибър, произведени от материал от шенилна, който е много мек и впитывающий влагатаТой не поцарапает повърхността на предмета по време на употреба и може бързо да абсорбира вода за по-добра грижа за вашите ръце. ?【Кърпа за ръце с линия за окачване на】 кърпа за ръце с дизайн дантела, удобно за вас, за да се закача за кърпи за ръце на удобно място, за да избършете ръцете си, практични в същото време, също може да се използва за декоративни цели.Препоръчваме ви след измиване го закача на проветриво място, той бързо изсъхва. ?【Забавно Кърпа за Ръце】Това е хубава синельное быстросохнущее кърпа за ръце с участието на животни - забавно и практично, идеално за приятели, семейство, съученици, като подарък за рожден ден, Коледа, Хелоуин, деня на благодарността или бала. ?【Универсална Кърпа за ръце За почистване】Това е кърпа за ръце има широка гама от приложения, в допълнение към вытиранию ръце, тя може да се използва за различни задачи по почистване, като кухня, санитарен възел, маса, екран, компютър, стъкло, огледало, ресторант, автомобил и др ?【Предпоставка, в комплект】Ще получите кърпа от шенилна във формата на таралеж от 4шт.Размерът е около 5,9 * 7,87 инча, което отговаря на размера на ръцете на възрастен човек.Спецификации : Включва : 4 опаковки хавлиени кърпи за ръце Материал : шенилна Цвят : розов, зелен, оранжев, син Стил : Таралеж Размер : 5,9 * 7,87 инча Характеристики : ? Супер меки тъкани от шенилна за комфортен докосване. ?Забавно изображение на таралеж дава усещане за веселие и топлина, може да се използва като кърпа за ръце, така и декоративен елемент, подходящ като подарък за приятел. ?Кърпи за ръце в банята с извънбордов дизайн, лесен за съхранение и употреба, не заема много място. ? Той може бързо да абсорбира водата и да ви предоставят отлични впечатления.ГРИЖИ И ПРЕПОРЪКИ : препоръчваме изперете кърпата на ръка и се суши на проветриво място, далече от пряка слънчева светлина.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини