• New
ZHANMAM Ъглови Етажерки, полици за Баня с ръководството на Алуминиева Стойка за Душ, Стенен Органайзер за съхранение на Шампоан No Rust 0131 (Размер: 60 см)

ZHANMAM Ъглови Етажерки, полици за Баня с ръководството на Алуминиева Стойка за Душ, Стенен Органайзер за съхранение

Оценка на продукта:
BGN 64.33

Сума
В магазина

✽ ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ, много сливных дупки на дъното, така че водата да не остава на стойка, лесен за почистване ✽ Неръждаем материал : Алуминиева сплав премиум-клас защитава от корозия.Цельнометаллическая конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност. ✽ РАЗШИРЕНО фехтовка : трайни огради, допълнена и утолщенное, интегриран защитно фолио за предотвратяване на падащи предмети. ✽ ДИЗАЙН СЪС заоблени ЪГЛИ : на Ръба на най-горния рафт скошен, ъглите са заоблени, красиви и безопасни.Безопасността и качеството на продуктите са гарантирани, моля, бъдете сигурни за закупуване. ✽ ЛЕСЕН за ПОЧИСТВАНЕ, много сливных дупки на дъното, така че водата да не остава на стойка, лесен за почистване. ✽ Неръждаем материал : Алуминиева сплав премиум-клас защитава от корозия.Цельнометаллическая конструкция, осигуряваща качество и дълготрайност. ✽ РАЗШИРЕНО фехтовка : трайни огради, допълнена и утолщенное, интегриран защитно фолио за предотвратяване на падащи предмети. ✽ ДИЗАЙН СЪС заоблени ЪГЛИ : на Ръба на най-горния рафт скошен, ъглите са заоблени, красиви и безопасни.Безопасността и качеството на продуктите са гарантирани, моля, бъдете сигурни за закупуване.Спецификации на продукта : Материал изделия от : метал Тип на продукта : срок на годност, рафтове за съхранение, поставки за цветя, ъглова рамка и т. Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.Особености : 100% ново най-високо качество.Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков. средства за грижа за кожата, козметика, саксии за цветя и т., поддръжка на : 1. Използвайте чиста вода и избършете с памучен тканью2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода Забележка : В тази опаковка съдържа само този продукт, а не някакви декоративни елементи, отнасящи се до снимки.100% гаранция за качеството на продукта.Моля, се допуска отклонение 1-3 см и малка разлика в цвят, срокът на доставка е до 15-20 дни.

Основни свойства

Избор на купувачи

Закачалка за кърпи лира За Баня Трехслойная Закачалка За кърпи Пространство Алуминиев Материал, водоустойчив и устойчив на корозия

BGN 44.00

Закачалка за кърпи е направена от космическия гравитационното алуминий, че е здрава и лесен за почиства

Новини