• New
Cabilock 3 бр. Кутия Кола за Салфетки Кутия за Салфетки за Кола Диспенсер за хартиени Кърпички Кутия за Настолен Диспенсер За хартиени Кърпички Тенис на Калъф За Салфет?

Cabilock 3 бр. Кутия Кола за Салфетки Кутия за Салфетки за Кола Диспенсер за хартиени Кърпички Кутия за Настолен Диспенсер

Оценка на продукта:
BGN 17.12

Сума
В магазина

Изкуствена кожаКУТИЯ за САЛФЕТКИ - приятен декоративен щрих в офиса, дома, спалнята и хола.АКСЕСОАРИ ЗА АВТОМОБИЛИ - идеалният подарък за вашите приятели и семейство.ДИСПЕНСЕР за ХАРТИЕНИ КЪРПИ - Изработен от устойчив и безопасен за използване на материала.КОЛА за ХАРТИЕНИ КЪРПИ за ръце - не само полезен, но и е идеално за декорация на вашия дом.Кола за салфетки - Креативен дизайн на кутии за салфетки, стилен и уникален.Осъществяване списък 3 x държач за кърпички Характеристики - Размер : около 20x12x12 см Модерен държач за кърпички. - Цвят : както е показано на фигура, за да проверите за салфетниц. - Материал : изкуствена кожа. - Не само полезна, но и перфектна обстановка за вашите домашни принадлежности в кутия за салфетки. - Изработен от устойчив и безопасен за използване на творчески притежателя за салфетки. - приятен декоративен щрих в офиса, дома, спалнята и хола на Държач за кърпички. - Идеалният подарък за вашите приятели и семейства. - Креативен дизайн на кутии за салфетки, стилен и уникален.Информация за стоки, Творчески държач за кърпички в Кутия за салфетки представлява кутия за салфетки от изкуствена кожа. кола за салфетки, Изработени от висококачествени материали със система за качество на производство, здрав и издръжлив. стоки за автомобили, хартиени кърпи за ръце лесно да се замени, а хартиени кърпи за ръце, добре поддържан и е на път.калъф за хартиени салфетки Търсите креативен държач за кърпички?Този предмет ще бъде добър избор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини