• New
Кошчето за боклук с дръжка за Фитнес зала, Двойна Кухненска Капацитет, Количка за Съхранение на Козметика, Организатор за Гардероба, Бяло Выдалбливаемое Бельо, Сте?

Кошчето за боклук с дръжка за Фитнес зала, Двойна Кухненска Капацитет, Количка за Съхранение на Козметика, Организатор за

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

ПластмасатаКошница за тоалетни принадлежности : Тя е идеална за използване в много случаи, като например кухня, кабинет, офис, и така нататък.Кошница за душ за почистване : да се Съхранява грим, четки за зъби, free toiletries, кремове, тоалетни принадлежности и още много други на едно място.Кош за баня с сешоар : създаване на прост и елегантен пейзажа в домашната си кухня, две спални, баня, хол и т., Кошница за съхранение : Този контейнер за съхранение на идеално място за съхранение на повечето видове предмети, храни, напитки, гел за душ и още много други.Кошница за килер : Широка дръжка, гладки и удобни за носене без умора.Списък на пакетите 1 x Кошница за съхранение Характеристики-изящна изработка и добра текстура, гладка на допир, осигуряват комфортно използване. - Кошница за душ, не заема много място и може да се пренасят със себе си, когато пътувате на открито. - Удобно и практично за използване и предлагането, а също и много лесен за използване, благодарение на дизайна на дръжката. - Този контейнер за съхранение на идеално място за съхранение на повечето видове предмети, храна, напитки, гел за душ и още много други. - Цвят : бял - Размер : около 31.68 см - Пластмасова кошница за съхранение ще помогне да се поддържа ред в стаята си, ще донесе по-голямо удобство на всекидневния живот. - Материал : Пластмаса кошница за съхранение на информация за продуктите Можете да поставите я в хола и спалнята.Кошница за сушене на бельо в банята, Тази количка е изработена от пластмаса превъзходно майсторство и има класическа форма.кошница за килер Е продукт на точно ще стане добър помощник в организацията на вещите у дома.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини