• New
Дръжки на гардероба Cabilock Дръжка за Тоалетна Издънка за Баня, Душ Кабина Засмукване парапет Засмукване Парапет За Душата Смукателна Дръжка За Душ Дръжка за душ: Тър?

Дръжки на гардероба Cabilock Дръжка за Тоалетна Издънка за Баня, Душ Кабина Засмукване парапет Засмукване Парапет

Оценка на продукта:
BGN 29.33

Сума
В магазина

PVC и ABSДръжки за стъклени врати дръжки : мощен усвояването за осигуряване на носеща способност, продължителна мощност на засмукване, отлична трайност и повторна употреба.Вратата се дръжка в банята : Вътрешна тръба е изработена от неръждаема стомана, с удар, устойчивост и цветостойкостью.Дръжки за абсорбатори стенни плочки : Дръжка с вендузата е подходящ и е изключително подходящ за домашна баня, кухня, врати и прозорци.Засмукване на улавяне : Освобождаване линия на повърхността за подхлъзване, достатъчни за подкрепа на 300 кг. Защитни парапети : Подходящи за хора, които се нуждаят от допълнителна подкрепа при навлизане в банята и душ зона и да излезете от тях.Пратката включва 1 х скоби за ръкохватки Особености -Материал : PVC и ABS-Умна писалка за дома, хотела, офиса.Може да се използва на дръжката на вратата, за стена, кухни, стъклени прозорци, санитарен възел за оказване на помощ. - Мощно засмукване за осигуряване на носеща способност, продължителна мощност на засмукване, отлична трайност и повторна употреба. - Това е хубав подарък за вашите приятели, които току-що са се преместили на ново място, те това много ще се хареса. - Тази дръжка на присоске много лесен за инсталиране и употреба, което ви осигурява по-голямо удобство. - Подходящ за хора, които се нуждаят от допълнителна подкрепа при навлизане в банята и душ зона и да излезете от тях.Описание на продукта Дръжка като всмукване на вратата е направена от висококачествен материал, тези нещастници са лесни за инсталиране, не се нуждаят от инструменти и пробиване.Преносима поддържаща дръжка за засмукване грайфер осигурява превъзходно сцепление, като помага за по-лесно отваряне на плъзгащи се врати и прозорци.

Основни свойства

Избор на купувачи

ALAZA 4 Опаковки Qtip Притежателя Диспенсер Букет от Лилави Цветове Лавандула Органайзер за Баня Кутийки за Памучни Топки/Тампони/Втулки/

BGN 1.33

ПластмасатаДебела гладка пластмаса : Красиви буркани и капачки, направени от дебела пластмаса, с гладки

Новини