• New
NOVOCE четка Креативна Кристален четка С Дълга дръжка Вертикална четка Домакински Дизайн Четка За Баня Набор от инструменти за почистване на тоалетната Четка за тоал

NOVOCE четка Креативна Кристален четка С Дълга дръжка Вертикална четка Домакински Дизайн Четка За Баня Набор

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Четка за тоалетнаЕргономична четка за тоалетна професионално разработена за вашата баня, което прави вашата баня по-чист и модерен. Четка за тоалетна с основание изработени от здрав и прозрачен акрил кристал.Тя е уникална двухслойную тапицерия, цветове по-ярки и красиви, и демонстрира по-висок клас.Модел love, подобно на кристал, свеж и красив, естествен и лесен, приятен на допир и лъскав. кръгла корона четки с висока плътност на 360 градуса, по-силна обеззараживанию, чист междина по краищата, липса на мъртви ъгли. Четка има антивозрастными и устойчиви на корозия свойства, и я лесно да се деформира след дълга употреба.Тоалетни четки прост и елегантен дизайн, подходящи за всяка баня е незаменим аксесоар за вашата баня cleaning.Name : Комплект за почистване на четка за тоалетна Материал : Акрил кристал + полипропиленова щеткаспецификация : 16,9 инча * 5.5 инча * 5,5 дюймовскорость : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, оставете това е, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Основни свойства

16.9 inches * 5.5 inches * 5.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Избор на купувачи

Новини