• New
Zerodeko 2 елемента Магнитен Държач за Сапун Тава От Неръждаема Стомана Магнитен Тава Магнитен Държач Гъба Стенни препарат за съдове Стенен Държач за Сапун Самоотводя?

Zerodeko 2 елемента Магнитен Държач за Сапун Тава От Неръждаема Стомана Магнитен Тава Магнитен Държач Гъба Стенни препарат

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Държач за сапун в банята : Инсталиране на държач за сапун е много простоНяма дупки и винтове не се изисква.Инсталирането отнема само няколко минути.Сапун ястия за душата : Те са оборудвани с функция за източване, която ви позволява да запишете вашето сапун сухи по всяко време.Стенни препарат за съдове : изпълнена в съвременен декоративни стил.Тя е трайна в продължение на много години употреба.Препарат за съдове : Уникален дизайн на форма позволява ви да запазите сапун изсъхне. Държач за сапун в банята.Държач за сапун ястие : те имат функцията на слива, която може да ви спести сапун сухи по всяко време.Органайзер за сапун.Пратката включва 2 х притежателите на сапун Характеристики -Цвят : сребрист тава от неръждаема стомана-Размер : 2,30 X2,30 X1,80 см /0,90 X0,90 X0 магнитен опаковка за сапун. -Материал : стенен държач за сапун от неръждаема стомана-Те са функция слива, която може да ви спести сапун сухи по всяко време. -Уникален дизайн на форма може да се запази сух сапун, стенен държач за сапун. -Елегантен и красив, модерен дизайн и съвременен стил на оформяне на идеално се интегрират държач за сапун. -Креативен дизайн запазва сапун си въздух, суха и чиста, самоотводящийся държач за сапун. -Изработен от материал от неръждаема стомана, за многократна употреба и здрав държач за сапун.Информация за стоки, препарат за съдове за монтиране на стена Уникална магнитна търтей, прави я по-здрава, да не падне.Поставка за източване на сапун е Елегантен и красив, модерен дизайн съчетава добре с повечето съвременни дизайнерски стилове.кутия за съхранение на сапун за душата Продукт представлява стенен държач за сапун, който е изработен от висококачествена неръждаема стомана, различна здравина и екологични.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини