• New
Jzkmiol Черна Завеса За душ за Момичета, Афроамериканские Жени Завеса За Душ За Момичета, Афро Момичета Африканска Кралица Принцеса Завеса За Баня Декорация за Баня, В?

Jzkmiol Черна Завеса За душ за Момичета, Афроамериканские Жени Завеса За Душ За Момичета, Афро Момичета Африканска Кралица

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【Безопасно и екологично】 : Без винил, без Пэва, без избледняване, без оцветители, нанасящи вреда на здравето на вашето семействоБи било Идеалният подарък за Вашето Семейство.Очевидно, Това е Здравословен Избор за Всяка баня. 【Уникален дизайн】 : Афро-черен дизайн оферти за момичета и цветя, с ярък цвят Привлича вниманието на много хора, използва технологията на дигитален печат.Ярък цвят, Превръща Тази Завеса за Душа В Произведение на Изкуството.По-дълго запазва своя завеса Чист и свеж. 【Лесна инсталация и грижа】 : Подсилени горна колектор и устойчиви на корозия метални втулки.Той идва с 12 броя пластмасови куки безплатно.На който може лесно да се мотае и да завеса за душ.Завеси за душ в стил на брега на океана в банята може да се пере на ръка или в перална машина със студена вода, да се мотае да изсъхне, глади при ниска температура, моля, не се излага на слънце, да не се избелва. 【Структура аксесоари】 : 9 дупки, дупка от неръждаема стомана + кърпа за душ завеси от полиестер + тежък подводящий тел.Пластмасов модел : С 12 Пластмасови куки. 【Задоволително обслужване и гаранция за връщане на】 : Заведи го в дома си, за да придадат на вашата баня, колоритен вид!Ако имате някакви проблеми или предложения, свържете се с нас, преди да напусне отрицателен отзив за даден продукт, ние ще ви възстановим парите или ги разменим, и гарантираме 100% удовлетвореност. 【Безопасно и екологично】 : Без винил, без Пэва, без избледняване, без оцветители, нанасящи вреда на здравето на вашето семейство.Би било Идеалният подарък за Вашето Семейство.Очевидно, Това е Здравословен Избор за Всяка баня. 【Уникален дизайн】 : Афро-черен дизайн оферти за момичета и цветя, с ярък цвят Привлича вниманието на много хора, използва технологията на дигитален печат.Ярък цвят, Превръща Тази Завеса за Душа В Произведение на Изкуството.По-дълго запазва своя завеса Чист и свеж. 【Лесна инсталация и грижа】 : Подсилени горна колектор и устойчиви на корозия метални втулки.Той идва с 12 броя пластмасови куки безплатно.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини