• New
Homoyoyo 1 бр., Коледни Резбовани Чаши за Вода, Чаши за вода за деца, Пътна Чаша Еспресо, Бебешко Кафе, Чаша, Държач за Паста за зъби, Държач за Четка за зъби в Банята Чаша в?

Homoyoyo 1 бр., Коледни Резбовани Чаши за Вода, Чаши за вода за деца, Пътна Чаша Еспресо, Бебешко Кафе, Чаша, Държач за Паста

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Коледен пластмасова чаша : Изискан дизайн с триизмерно изображение, което го прави идеален коледен подарък за вашия приятелАксесоари за коледното парти : дизайн с коледни елементи създава една по-празнична атмосфера за вашата Коледа.Пластмасови чаши за пиене : Чаша е изработена с дръжка, което го прави удобен за вас в ръка.Пластмасова чаша за четка за зъби : изящна изработка, красив външен вид, за създаване на преносима чаша за четка за зъби.Чаша за четка за зъби : Изискан дизайн с триизмерно изображение, което го прави идеален коледен подарък за вашите приятели.Пратката включва 1 х чаша за четка за зъби Характеристики -Материал : PP. -Размер : 12x10x8,5 см/4,72x3,93x3,34 инча чаша за почистване на устата. - Елегантен дизайн с триизмерно изображение, което го прави идеален коледен подарък за небьющихся чаши вашите приятели. - Изработен от прекрасния материал, който е трайна за продължителна употреба в лагер паста за чаша. - Тази чаша се предлага с дизайн на дръжката, която осигурява удобно захващане пластмасова чаша за пиене. - Дизайн дръжки с елементи на коледната елха, повече от коледната атмосфера, коледни чаши за изплакване на устата. -Искусное качеството на изработка не позволява лесно да се деформира или се чаша вода за уста.Описание на продукта Кафени чаши могат да бъдат за развлечение в хола, офиса, кухнята, за използване в хола.Коледни чаши за миене на съдове Тази чашка е предназначен за съхранение на четка за зъби и паста за зъби и е изработен от материал, който гарантира трайно ползване.Коледни чаши за четка за зъби Класически и ярки коледни цветове създават коледна атмосфера.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини