• New
BESTonZON Подвесная Кошница за Врата, Закачалки за Баня, Стенни Рафтове Полк Черна Дъска над Вратата на Душ-Кабина Вратата на Банята Caddy Door Подвесная Душ Кабина Caddy Door По?

BESTonZON Подвесная Кошница за Врата, Закачалки за Баня, Стенни Рафтове Полк Черна Дъска над Вратата на Душ-Кабина

Оценка на продукта:
BGN 15.07

Сума
В магазина

Неръждаема стоманаОрганайзер за над душата като : Куха конструкция, кошница за душ ви дава възможност добре да вземе вода, за предотвратяване на натрупването на вода, така че продукти в кошницата може да е добре да се диша и да остане суха. Кошница от неръждаема стомана : Съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, тя доста е здрав, за да продължи известно време.Срок за душата от неръждаема стомана : Удобно за поддържане на реда в ограничено пространство.Кошница за душ : Никакви тела не се изисква, просто поставете го върху врати, и всичко е готово.Висящ органайзер за съхранение : Тази кошница над вратата е изработена от висококачествен материал, специален и уникален за продължителна употреба.Списък на пакетите 1 x кошница за съхранение Характеристики -Няма хардуер не се изисква, просто го поставете на върха на горната част на вратата, и всичко е готово над вратата организатора за душата. - Кошница за багаж за поставяне на гел за душ, сапун, почистващо средство за лице, лосион за тяло, чаша за четка за зъби и т., Врата, рафт, без перфорация. - Материал : Стенни рафт от неръждаема стомана. - Е съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, той е достатъчно траен, за да продължи известно време на врата на рафта. - Цвят : Черен Над рамката на рафта. - Тази кошница над вратата е изработена от висококачествен материал, специален и уникален за продължителна употреба организатор за съхранение. - Размер : 36,50 X35,00 X12,00 см / 14,34 X13,76 X4,72-инчов Стелаж за душ от неръждаема стомана. - Икономичен, можете да закупите този практичен продукт в кошницата за душата.Описание на продукта Стенен рафтове от неръждаема стомана Искате ли да опитате тази удобна подвесную количката над вратата?Тази полк за душата, специално проектирана за съхранение.вратите рафтове Вие няма да съжалявате!. срок за кошници Можете да получите цаката на повечето места в баня, стая или кухнята. горния рафт от неръждаема стомана, така че не се колебайте, елате и се купуват този подвесную кошница от висококачествен материал.

Основни свойства

Избор на купувачи

Бели Акули Силуети Капак Кутии За Салфетки Правоъгълен Кожена Притежателя Кутии за Салфетки с Дръжка Диспенсер за хартиени Кърпички

BGN 0.33

* 【Два размера подходящи за повечето кутии за салфетки】 : Кутии за салфетки са в два размера : квадрат (57

Новини