• New
Капак за кабина за баня PFCDZDU, флип-надолу Делото за баня с щори, Изолирующая Термостойкая Дъска за съхранение в банята за битови удобства, дебелина 1.2 cm, 22 размер (Цвя?

Капак за кабина за баня PFCDZDU, флип-надолу Делото за баня с щори, Изолирующая Термостойкая Дъска за съхранение в банята

Оценка на продукта:
BGN 23.70

Сума
В магазина

【ЕФЕКТ ИЗОЛАЦИЯ】 Тази баня е покрита с двухслойным вакуум покритие, което има отличен ефект на изолация, което ви позволява да се поддържа оптимална температура, без да се притеснявате, че температурата на водата е студена 【Делото за баня от PVC】 В капака, за бани използва водоустойчив PVC материал, много подходящ за употреба в банята.Връзка изработено от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. 【СГЪВАНЕ за ПЕСТЕНЕ на МЯСТО】 Тази баня е сгъване дизайн, който спестява място, удобен и практичен, което ви дава най-добрите впечатления. 【ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】Тава за баня ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, сватба, рожден ден съпруга или Деня на майката.Насладете се на тази с партньора си и дори с техните домашни любимци. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Редовно ополаскивайте тава за вана с вода или избършете повърхността с влажна кърпа, за да го поддържа в чистота. 【ЕФЕКТ ИЗОЛАЦИЯ】 Тази баня е покрита с двухслойным вакуум покритие, което има отличен ефект на изолация, което ви позволява да се поддържа оптимална температура, без да се притеснявате, че температурата на водата е студена. 【Делото за баня от PVC】 В капака, за бани използва водоустойчив PVC материал, много подходящ за употреба в банята.Връзка изработено от эластомерного материал, след многократно огъване го е лесно да се деформира и повреди. 【СГЪВАНЕ за ПЕСТЕНЕ на МЯСТО】 Тази баня е сгъване дизайн, който спестява място, удобен и практичен, което ви дава най-добрите впечатления. 【ИДЕАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК】Тава за баня ще се превърне в чудесен подарък за нов дом, сватба, рожден ден съпруга или Деня на майката.Насладете се на тази с партньора си и дори с техните домашни любимци. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】 Редовно ополаскивайте тава за вана с вода или избършете повърхността с влажна кърпа, за да го поддържа в чистота. ОПИСАНИЕ на МАГАЗИН "Пенфей" : продукцията Му е разработена от водещи дизайнери.Основно се занимава с глобалните продажби на бани, стенни сгъваеми маси, стоки за улицата и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини