• New
GOOFFY 4 бр. Цилиндрични Станция за Партита, Органайзер за Коледни Чаши, Домашен Преносим Кафе Акрилни Кутийка за Студени Напитки, Поставка за Плотове за Бани, Плотове ?

GOOFFY 4 бр. Цилиндрични Станция за Партита, Органайзер за Коледни Чаши, Домашен Преносим Кафе Акрилни Кутийка

Оценка на продукта:
BGN 49.81

Сума
В магазина

Акрил, рафтингДържач за чаши кафе на : Настолен диспенсер за хартиени чаши С добра консистенция и гладка повърхност, която може да ви служи дълго време.Диспенсер за чаши в банята : Откриващата се поставка за съхранение на чаши ви помогне да проверите използването на хартиени чашки за своевременно възстановяване на запасите. -Практични и модерни питейни чешма за всеки интериор.Този държач за картонени чаши осигурява чистота и ред кафеени чаши претъпкани с хора в кухнята.Органайзер за съхранение на картонени чаши : Диспенсер за съхранение на картонени чаши, изработени от солидна акрил и сплави, която е различна здравина, износоустойчивост, безопасността и полезността за здравето.Опаковка течност за изплакване на устата : - съхранение на хартиени или пластмасови чашки.Този рафтове за съхранение идеален за домашна употреба, мини-магазини, делис, заведения за хранене, ресторанти и лаунжей.В комплекта gooffy включва 4 организатор за картонени чаши Характеристики -Диспенсер за хартиени чашки, изработени от солидна акрил и сплав, която е здрав, износостойким, безопасен и полезен за здравето организатора за хартиени чашки.-Откриващата се поставка за съхранение на чаши ви помогне да проверите използването на хартиени чашки за своевременно възстановяване на запасите. -Практични и модерни питейни чешма за всеки интериор.Този държач за картонени чаши осигурява чистота и ред кафеени чаши претъпкани с хора в кухнята.-Много подходящ за семейства, кухни, тераси, офиси, кафенета, съдържащи, спортни зали и други места, където може да бъде тенис на хартия поставка за чаши за кафе.- Размер : 23,00 X13,50 X11,50 см. / 9,04 X5,31 X4 органайзер за чаши и капачки.- Цвят : както е показано на фигура, държач за чаша кафе, за да плот-Материал : акрил, диспенсер за изплакване на устата от сплав-Този диспенсер за чаши, подходящи за чаши или картонени чаши с диаметър на гърлото на по-малко от 10 виж Творчески титуляр за хартиени чашки.Описание на продукта Опаковка за еднократна употреба чаши Лесен и.

Основни свойства

Избор на купувачи

XJJZS Старинни Медни Однослойная Стъклен Рафт За Душата, Ъглова Закачалка За Кърпи, Европейската Ретро Стенни Закачалка За Съхранение

BGN 36.54

❤ Име : срок на годност за баня ❤ Материал продукти : мед ❤ Размер на продукта : Дължина : 52 см Ширина : 13 в�

Новини