• New
Матиран Черен Керамичен Диспенсер за сапун и Държач за четка за зъби, Комплект от 2, 12 унции Диспенсер за Сапун за Измиване на съдове за ръце - поставки за чаши за чет?

Матиран Черен Керамичен Диспенсер за сапун и Държач за четка за зъби, Комплект от 2, 12 унции Диспенсер за Сапун за Измиване

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

✔ Сладък набор от аксесоари за баня - Изработен е от висококачествена керамика с черно матирано защитен слой, както вътре, така и отвън, нескользящий дизайн-долу, е достатъчно издръжлив, за да запази по-тежки предмети, и му е трудно да взривявамЗа многократна употреба, за многократна употреба, екологично чисти и са годни за рециклиране.Качествена пластмасова глава на помпата за дозиране на сапун, който не податливи на корозия. ✔ Размер и капацитет - Размер на опаковка за сапун е 5 х 3,5 инча и капацитет до 12 грама. (Поради трайно уплътняване на главата на помпата вътрешно налягане при затваряне на капсула твърде голям, и сапун ще изтече, се препоръчва да се пълни по-малко от 11 унции) Размерът на притежателя на четка за зъби е 4,2 х 3. ✔Интериор на банята - Създаване на модерна, текстурированное и красиво място за вашата плотове с помощта на набор от матирана черни керамични аксесоари за баня.Това поддържа вашата баня подреден, но също така създава минималистичную и комфортна обстановка. ✔ Универсален -опаковка черен сапун е подходящ за сапун за ръце, течен сапун, дезинфектант, шампоани, средства за измиване на тялото и т., Матиран черен държач за четка за зъби подходяща за съхранение на четка за зъби, паста за зъби, електрически четка за зъби, стоматологични инструменти, самобръсначки, дръжки на инструменти за грим и т. ✔ Нашата услуга - ви осигурим дружелюбно обслужване на клиенти и приятен опит е наш основен приоритет.Поради транспортиране на големи разстояния, ако стока някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ✔ Сладък набор от аксесоари за баня - Изработен е от висококачествена керамика с черно матирано защитен слой, както вътре, така и отвън, нескользящий дизайн-долу, е достатъчно издръжлив, за да запази по-тежки предмети, и му е трудно да взривявам.За многократна употреба, за многократна употреба, екологично чисти и са годни за рециклиране.Качествена пластмасова глава на помпата за дозиране на сапун, който не податливи на корозия. ✔ Размер и капацитет - Размер на опаковка за сапун е 5 х 3,5 инча и капацитет до 12 грама. (Поради трайно уплътняване на главата на помпата вътрешно налягане при затваряне на капсула твърде голям, и сапун ще изтече, се препоръчва да се пълни по-малко от 11 унции) Размерът на притежателя на четка за зъби е 4,2 х 3.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини