• New
Стенен Каменна Подложка За вана QMER, 23,5 х 15,5, Быстросохнущий Впитывающий Подложка от Естествена Диатомовой на Земята, за предотвратяване на занасяне Подови Постелк?

Стенен Каменна Подложка За вана QMER, 23,5 х 15,5, Быстросохнущий Впитывающий Подложка от Естествена Диатомовой

Оценка на продукта:
BGN 21.66

Сума
В магазина

?【Бързо съхнене за 1 минута】Повърхност подложка за вана, покрита с безброй малки прозорчета, които могат да поглъщат цялата вода с краката си за няколко секунди и мат също така може напълно да изсъхне за няколко минути ✨【Екологично устойчив и безопасен】 е Изработен от чисто масивно диатомита, той е безопасен и безвреден за околната среда.А ъгъл има дугообразную конструкция за защита на краката. ?【Устойчива на плъзгане】 Повърхността на килима има шарени текстура за увеличаване на триене и играе важна роля в занасяне защита от износване.Той идва с нескользящим подложка за постигане на двойна противоскользящего ефект. ?【Лесно се почиства 】 Просто я изплакнете под течаща вода и внимателно отшлифуйте повърхността с шкурка, след това избършете с мека влажна кърпа / гъба и се оставя да изсъхне на въздуха. ?【Забележка 】 Каменна подложка за вана трябва да се поставят върху твърда и равна повърхност.Ако полученият мат е счупен, моля, свържете се с нас за подмяна. ?След употреба на килима за известно време, понякога краищата може да се деформира.Как да се определи : Първо спрей мат по цялото тяло, след това го обърнете горната страна надолу, на последно място, поставете на равна повърхност и изчакайте, докато изсъхне.

Основни свойства

Избор на купувачи

Постелки за баня Луксозен Комплект постелки за баня от много меки синеля от 2 теми, Ворсистый килим от микрофибър, Супер Впитывающая

BGN 35.46

От шенилнаУдобен и луксозен килимче за баня изпълнен с мека и удобна пенополиуретановой пяна с памет е�

Новини