• New
DBYLXMN Кафеена Чаша Керамична Коледна Чаша За Миене на Зъбите Преносима Модни Чаша Пътна Чаша Домашно Средство За Изплакване на Устата, За Миене на Стъкло, Керамични ?

DBYLXMN Кафеена Чаша Керамична Коледна Чаша За Миене на Зъбите Преносима Модни Чаша Пътна Чаша Домашно Средство

Оценка на продукта:
BGN 14.29

Сума
В магазина

Чаша и капак за чаши - това е две в едно, прости и трайниМожете да ги използвате в домакински цели, както и за съхранение на четка за зъби, паста за зъби, гребени и кърпи. 1 X Чаша за изплакване на устата. Размер : 12 X7x7 см (приблизително).Подходящ за хора от всички възрасти, това може да бъде една чаша за четка за зъби, чаша за напитки и чаши за напитки. Материал : Пластмасови вълнообразни двупластова стъклена чаша, 3d чаши за пиене, Реколта чаши, кафе, комплект чаши за кафе, Ретро кафе, комплект със стойка, кафеена чаша за вино, кафе сет, кафе сет, стъклена облекло за кухненски стъклени чаши за пиене, малки.Чашата за кафе, керамична коледна чаша за миене на зъбите, преносима модни чаша, пътна чаша домашно средство за изплакване на устата, стъклени и бутилирани керамични кружкиразмер : 12x7x7 см (приблизително) е Подходящ за хора от всички възрасти, това може да бъде една чаша за четка за зъби, чаша за напитки и чаши за напитки.Температурна устойчивост : от -20 °C ~ 120 °C. Чаша и капак за чаша - две в едно, прости и трайни.Може да се използва за битови цели, както и за съхранение на четка за зъби, паста за зъби, гребени и кърпи.1 х чаши за изплакване на устата Материал : пластмаса.

Основни свойства

Избор на купувачи

XJJZS Старинни Медни Однослойная Стъклен Рафт За Душата, Ъглова Закачалка За Кърпи, Европейската Ретро Стенни Закачалка За Съхранение

BGN 36.54

❤ Име : срок на годност за баня ❤ Материал продукти : мед ❤ Размер на продукта : Дължина : 52 см Ширина : 13 в�

Новини