• New
Cabilock 2 бр. Контейнер за Бижута Кутия за Салфетки, Кутии за Салфетки за Дома Прозрачна Скоростна Кутия за Салфетки, за Тоалетна Хартия Стенни Кутии За извличане на Тъ?

Cabilock 2 бр. Контейнер за Бижута Кутия за Салфетки, Кутии за Салфетки за Дома Прозрачна Скоростна Кутия за Салфетки, за

Оценка на продукта:
BGN 11.91

Сума
В магазина

Пп ДЪРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА С РАФТ - този лигав стенен монтаж кутия за съхранение може да украсявам навсякъде.Стойка за РОЛКА ХАРТИЯ - Това е удобно и лесно извличане или добавяне кърпички от кутията.Държач за кърпички - Подходящ за различни сцени, къщи, хотели, заведения за хранене, баня, показвайки елегантно и удобно съхранение на тоалетна ХАРТИЯ art.STAR - Проста и изискана кутия за салфетки, ще ви представя един лесен и удобен житейски опит, с приятен интериор.СТЕННИ КУТИЯ ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ - Изработени от висококачествен материал PP и е предназначена за използване.Списък на опаковки 2 x Кутия за салфетки Особености -Материал : Поставки за салфетки от хартия, полипропиленова -Размер : около 19,50 X15,00 X14,00 см / 7,66 X5,89 X5 Висящи седалките за салфетки. -Цвят : Контейнери за салфетки с различни цветове - Удобно и лесно да разархивирате или да добавят кърпички от кутии за салфетки без перфорация. - Безпроблемна външна и вътрешна корона, без чеп, цялата форма на плоча директен, а стените филтър седалките са прави. - Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрав, лесен за използване и дълъг живот на кутията за тоалетна хартия. - Изящна изработка, висока носеща способност, лесна употреба и за създаване на стенни кутии за салфетки премиум-клас за домашно съхранение на тъкани. - Креативен стенен дизайн спестява място и ви помага да се поддържа ред в стаята си, благодарение на монтиран на стената контейнерам за салфетки.Описание на продукта-Тоалетка за хартия Му е много удобно да виси на стената в банята или кухнята.Кутии за мочалок Е здрав, надежден инструмент, който може да дойде по-удобно време.стенни кутия за салфетки Ако търсите практично кутия за салфетки, трябва да се обърне внимание на този продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини