• New
DOITOOL 3 бр. Многофункционална Четка за Тоалетна, Силиконова Четка за Тоалетна, Почистващи препарати, Домакински Силиконовата Четка За почистване, Хигиенична Четка з?

DOITOOL 3 бр. Многофункционална Четка за Тоалетна, Силиконова Четка за Тоалетна, Почистващи препарати, Домакински Силиконовата

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

Домакински почистващи средства : В същото време превъзходно качество на изработката предпазва от капки върху четката за тоалетна и застой, така че можете да сте сигурни в практичносттаПлосък силиконовата четка за тоалетна : Това е един много лесен и практичен инструмент за почистване на тоалетната чиния, която може да ви донесе много удобства.Гъвкава силиконова четка за тоалетна : Този вид четки за тоалетна е много ефективен и може да се почиства без задънена улица.Почистващ препарат за баня с четина : Предпочитаните материали , безопасни, трайни и практични.Четка за тоалетна и титуляр : Четка за тоалетната чиния е изработена от материали PP, TPR, и е отлична консистенция.Домакински почистващи средства : В същото време превъзходно качество на изработката предпазва от капки върху четката за тоалетна и застой, така че можете да сте сигурни в практичността.Плосък силиконовата четка за тоалетна : Това е един много лесен и практичен инструмент за почистване на тоалетната чиния, която може да ви донесе много удобства.Гъвкава силиконова четка за тоалетна : Този вид четки за тоалетна е много ефективен и може да се почиства без задънена улица.Почистващ препарат за баня с четина : Предпочитаните материали , безопасни, трайни и практични.Четка за тоалетна и титуляр : Четка за тоалетната чиния е изработена от материали PP, TPR, и е отлична консистенция.Списък на опаковки, 3 x Набор от четки за тоалетна Характеристики -Този вид четки за тоалетна е много ефективен и може да се почиства без задънена четки за тоалетна. -Размер : Около 41,00 X10,40 X7,70 см/16,11 X4,09 X3,03 инча практически четка за тоалетна. -Това е много просто и практично средство за почистване на тоалетната чиния, който може да ви донесе много удобни почистващи препарати. -Цвят : Сив набор от тоалетни четки. -Материал : полипропилен, TPR гъвкава силиконова четка за тоалетна. -Набор от тоалетни четки, изработени от трайни материали PP и TPR, които са едновременно ефективни и практични, а също така имат и отлична консистенция на четка за почистване на тоалетната чиния.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини