• New
Homoyoyo 1 Комплект Стъклена Штативная Полк Кошница За Съхранение на Стъклени Стелажи, Окачени Рафтове За Съхранение на Настолни Стелажи За Съхранение на Стенни Кошни?

Homoyoyo 1 Комплект Стъклена Штативная Полк Кошница За Съхранение на Стъклени Стелажи, Окачени Рафтове За Съхранение

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА за СТЕНЕН МОНТАЖ - Рафтове за съхранение е изработен от висококачествен материал, здрав и издръжлив, може да продължи известно времеСТЪКЛЕНА ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА - Изработена от висококачествен материал, благодарение на деликатни уменията му не лесно да се огъне или счупи.Органайзер за баня - този, с монтиран на стената рафтове за съхранение могат да се настанят на вашите четки за зъби, чаши, паста за зъби и други нужните ви неща.СТЕНЕН РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - подвесная конструкция, с която лесно да побере всички ваши вещи, прави стаята си прост, но елегантен.ЪГЛОВО ХРАНИЛИЩЕ за ДУШАТА - Тя може да бъде в бани, кухни, дневни, хотели, на терасите и в други места.ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА за СТЕНЕН МОНТАЖ - Рафтове за съхранение е изработен от висококачествен материал, здрав и издръжлив, може да продължи известно време.СТЪКЛЕНА ЪГЛОВА ЕТАЖЕРКА - Изработена от висококачествен материал, благодарение на деликатни уменията му не лесно да се огъне или счупи.Органайзер за баня - този, с монтиран на стената рафтове за съхранение могат да се настанят на вашите четки за зъби, чаши, паста за зъби и други нужните ви неща.СТЕНЕН РАФТОВЕ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - подвесная конструкция, с която лесно да побере всички ваши вещи, прави стаята си прост, но елегантен.ЪГЛОВО ХРАНИЛИЩЕ за ДУШАТА - Тя може да бъде в бани, кухни, дневни, хотели, на терасите и в други места.Пакетът включва 2 x тава на 8 x винт 8 x планина Особености - Материал : Стъкло, ъглова кошница за душ от неръждаема стомана. - Размер : Около 15,00 X15,00 X0,50 см /5,89 X5,89 X0,20 инча, Плаващ ъгъл. - Цвят : Сребрист, Прозрачен Аксесоар за баня. - На рафта за съхранение в банята може да се съхранява самобръсначка, шампоан, четка за зъби, паста за зъби и всякакви други предмети, които ви трябват в кошницата за съхранение в банята. - Изработен от висококачествено стъкло и неръждаема стомана, която осигурява сигурност и дава възможност с увереност да го използвате в домашни стенни рафтове за съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Флип-надолу делото за баня, богат на функции Пылезащитная Капак за кабина за баня в японски стил, Шапка за баня с щори, Полипропиленова

BGN 9.40

✅ Изолационни покрития за баня : температурна устойчивост електрически печки за баня, покриваща вана, е

Новини