• New
Четка за Тоалетна /Четка за Тоалетна Четка за Тоалетна с Магнитна Левитацией Четка за Тоалетна с Основание Четка за Тоалетна с Модерен Дизайн Четка за Тоалетна с Ме

Четка за Тоалетна /Четка за Тоалетна Четка за Тоалетна с Магнитна Левитацией Четка за Тоалетна с Основание Четка

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

Компактен, стилен дизайн, удобни за съхранение, дръжте вашата баня спретнати, чисти и добре организирани, това е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята Четка за тоалетна с магнитна левитацией : използване на нови технологии магнитна адсорбция, благодарение на четка за тоалетна подвешивается на рафта за съхранение, космите не се отнася до дъното, вентилация силна, и лесно се изсушава. Сферична глава на четка с мека четка е изработена от материал от полиестерни влакна, който е мек и има адсорбционной способност.Това е за почистване на тоалетната, без да вредят на глазура. 360-градусная сферична глава на четка може да потъне дълбоко в резервоара тоалетната чиния, за дълбоко почистване.Той има силна обеззараживающей способност и почиства без задънена улица. Основа се съхраняват в изправено положение, осушают и проветрено.Има два цвята за избор, което е удобно и красиво.Едно парче костюм - това е едновременно и оригинално, и е чисто.Компактен, стилен дизайн, удобни за съхранение, дръжте вашата баня спретнати, чисти и добре организирани, това е незаменим аксесоар за прибиране на реколтата в банята. Четка за тоалетна с магнитна левитацией : използване на нови технологии магнитна адсорбция, благодарение на четка за тоалетна подвешивается на рафта за съхранение, космите не се отнася до дъното, вентилация силна, и лесно се изсушава. Сферична глава на четка с мека четка е изработена от материал от полиестерни влакна, който е мек и има адсорбционной способност.Това е за почистване на тоалетната, без да вредят на глазура. 360-градусная сферична глава на четка може да потъне дълбоко в резервоара тоалетната чиния, за дълбоко почистване.Той има силна обеззараживающей способност и почиства без задънена улица. Основа се съхраняват в изправено положение, осушают и проветрено.Има два цвята за избор, което е удобно и красиво.Едно парче костюм - това е едновременно и оригинално, и е чисто.МОДЕРЕН ДИЗАЙН : Този държач за тоалетна четка е прост и елегантен, дискретен дизайн, който подхожда на всеки интериор на банята.

Основни свойства

14.9 inches * 5 inches * 3.6 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Избор на купувачи

Новини