• New
Универсална Просто Закачалка за кърпи, Сребърен Държач за съхранение на хавлиените кърпи, Държач за кърпи с три кръст-образни греди в банята, с монтиран на стената ?

Универсална Просто Закачалка за кърпи, Сребърен Държач за съхранение на хавлиените кърпи, Държач за кърпи с три кръст-образни

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа ☛2, Предимство : отопляеми кърпи, вградени на различно разстояние от стената, а гуманизированный дизайн на дислокация проветрено и лесно се суши. за да спестите място можете да поставите няколко кърпи едновременно. ☛3, Спестяване на пространство : разстояние между две полотенцесушителями е 12 виж Уникален модерен дизайн от 3 топъл кърпи осигурява ред и чистота в банята, което е идеално за съхранение на по-голямо количество кърпи за ръце. Полиран покритие : покритие от неръждаема стомана, ръчно полиране, която е устойчива на ежедневния надраскване, петна и промяна в цвета. ☛5, Лесна инсталация : Просто направете една проста събрание, а след това с помощта на включения винтового устройства за поставяне на телевизор.Ако имате някакви проблеми по време на изграждане и монтажни работи, моля, свържете се с нас. ☛ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси след получаване на стоката, моля свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в рамките на 24 часа. ☛2, Предимство : отопляеми кърпи, вградени на различно разстояние от стената, а гуманизированный дизайн на дислокация проветрено и лесно се суши. за да спестите място можете да поставите няколко кърпи едновременно. ☛3, Спестяване на пространство : разстояние между две полотенцесушителями е 12 виж Уникален модерен дизайн от 3 топъл кърпи осигурява ред и чистота в банята, което е идеално за съхранение на по-голямо количество кърпи за ръце. Полиран покритие : покритие от неръждаема стомана, ръчно полиране, която е устойчива на ежедневния надраскване, петна и промяна в цвета. ☛5, Лесна инсталация : Просто направете една проста събрание, а след това с помощта на включения винтового устройства за поставяне на телевизор.Ако имате някакви проблеми по време на изграждане и монтажни работи, моля, свържете се с нас.Добре дошли в магазин "HLY".

Основни свойства

Name:
Bathroom Towel Rack
Surface technology:
polishing
Material:
Stainless steel
Size:
60*38*14cm(L*H*W)
Scope of application:
Kitchen/bathroom/toilet, etc.
Product features:
corrosion resistance and no rust
Installation method:
punching
5 reasons to choose us:
The Thicken steel pipe is strong enough, and the towel rack weighs 2 KG, enough to know its quality.:
Towel bar thickness:
20.01mm | Base hook thickness
Dislocation design, quickly dry towels. :

Избор на купувачи

Новини