• New
Alipis 3 бр. Изплакнете с Установените Мечка Комплект За Баня Солнцезащитная Паста за зъби Инструменти Рафтове За Съхранение на Чаша Чаша за Четка за Зъби за Пшеница-А?

Alipis 3 бр. Изплакнете с Установените Мечка Комплект За Баня Солнцезащитная Паста за зъби Инструменти Рафтове За Съхранение

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Набор на каботажните за четка за зъби е лесен за преносим обесване запазване на място благодарение на компактния си външен вид.Благодарение на 3 чаши, щеткам и закачалка, е подходящ за семейна употреба, средства за изплакване на гърлото трябва да бъдат чисти и сухи.Универсален набор от средства за изплакване на гърлото ще ви помогне да спестите за покупки.Създайте топла баня с помощта на този комплект на стелажи за съхранение на неща.Дизайн във формата на мультяшного мечка, което ви дава усещане за спокойствие и щастие.Изработен от екологично чист материал от слама, пшеница, този държач за четка за зъби е полезна за здравето, силен и траен, безопасен и гигиеничен.Набор на каботажните за четка за зъби е лесен за преносим обесване. запазване на място благодарение на компактния си външен вид.Благодарение на 3 чаши, щеткам и закачалка, е подходящ за семейна употреба, средства за изплакване на гърлото трябва да бъдат чисти и сухи.Универсален набор от средства за изплакване на гърлото ще ви помогне да спестите за покупки.Създайте топла баня с помощта на този комплект на стелажи за съхранение на неща.Дизайн във формата на мультяшного мечка, което ви дава усещане за спокойствие и щастие.Изработен от екологично чист материал от слама, пшеница, този държач за четка за зъби е полезна за здравето, силен и траен, безопасен и гигиеничен.Пратката включва 1 х стойка за инструменти за изплакване на гърлото, 3 х чаши, 3 х зъби Особености - Набор на каботажните за четка за зъби е лесен за преносим обесване. запазване на място благодарение на компактния си външен вид. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Дизайн във формата на карикатура, което ви дава усещане за спокойствие и щастие. - Материал : Пшеница слама. - Благодарение на 3 чаши, щеткам и закачалка, е подходящ за семейна употреба, дръжте инструменти за изплакване на чиста и суха. - Изработен от екологично чист материал от слама, пшеница, този държач за четка за зъби е полезна за здравето, силен и траен, безопасен и гигиеничен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини