• New
SLSFJLKJ Държач За Кърпи, с монтиран на стената Закачалка За Кърпи Органайзер За Баня, Кухненски Шкаф, Закачалка За Хавлии, полици За Съхранение на хавлиените Кърпи Зак?

SLSFJLKJ Държач За Кърпи, с монтиран на стената Закачалка За Кърпи Органайзер За Баня, Кухненски Шкаф, Закачалка За Хавлии,

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Вид монтаж : Стенен типИме на продукта : 6 безпроблемно куки.Размер на продукта : 40*7 виж Тегло на продукта : 0,11 кг., Основен материал : ABS + безшевни етикети.Вид монтаж : Стенен тип.Име на продукта : 6 безпроблемно куки.Размер на продукта : 40*7 виж Тегло на продукта : 0,11 кг., Основен материал : ABS + безшевни етикети.Наименование на продукт : Закачалка за кърпи, органайзер за баня цвят : бял, размер : като за изображенииупаковка на продукта : Картондругие опции : не, е дали цветът е по избор : както е показано Забележки : 1. Моля, са възможни отклонения в 1-3 мм от ръчно измерване, благодаря ви за вашето разбиране!2. Поради разлика между различните монитори, моля, приемете, че изображението може да не отразява действителния цвят на продукта.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини