• New
TARSHYRY Поставка за Четка За Зъби, Стенен Органайзер за Четка За Зъби, Прахоустойчив, Перфоратор, Свободно Пространство, Алуминий за Банята (4 Чаши)

TARSHYRY Поставка за Четка За Зъби, Стенен Органайзер за Четка За Зъби, Прахоустойчив, Перфоратор, Свободно Пространство,

Оценка на продукта:
BGN 5.57

Сума
В магазина

Модерен сив : Поставка за четка за зъби е изработена в эстетичном дизайн и популярната цветова схема, която отразява новата естетиката на пространството на банятаБез перфорация : Стенен държач за четка за зъби е проектиран без перфорация, лесен за инсталиране и може да бъде лесно инсталиран момичета.Монтиране на стена : Държач за електрическа четка за зъби е проектиран като за монтиране на стена, което е много компактно и практично. Космически алуминий : Стойка за четка за зъби е изработена от космически алуминий, който е устойчив на корозия и е здрава.Лесен за съхранение : чаша се съхранява с главата надолу, вентилирани и бързо изсъхва, не се натрупва вода, е защитена от прах, не оставя петна от вода.Модерен сив : Поставка за четка за зъби е изработена в эстетичном дизайн и популярната цветова схема, която отразява новата естетиката на пространството на банята.Без перфорация : Стенен държач за четка за зъби е проектиран без перфорация, лесен за инсталиране и може да бъде лесно инсталиран момичета.Монтиране на стена : Държач за електрическа четка за зъби е проектиран като за монтиране на стена, което е много компактно и практично. Космически алуминий : Стойка за четка за зъби е изработена от космически алуминий, който е устойчив на корозия и е здрава.Лесен за съхранение : чаша се съхранява с главата надолу, вентилирани и бързо изсъхва, не се натрупва вода, е защитена от прах, не оставя петна от вода. Модерен сив цвят : Поставка за четка за зъби е изработена в эстетичном дизайн и популярната цветова схема, която ви позволява да тълкува нова естетиката на пространството на банята. Космически алуминий : Държач за четка за зъби е изработена от космически алуминий, устойчив на корозия и трайни. Без перфорация : Стенен държач за четка за зъби е проектиран без перфорация, лесен за инсталиране и може да бъде лесно инсталиран момичета. Монтиране на стена : Притежателя на електрическа четка за зъби е проектиран като за монтиране на стена, което е много компактно и практично.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини