• New
Ръчно опаковка сапун CATTREES, Търговска Опаковка сапун, Стенен за баня, кухня на хотела. 1000 мл / 33 грама, Захранващи дезинфектант за ръце, Стенен монтаж Опаковка течен в?

Ръчно опаковка сапун CATTREES, Търговска Опаковка сапун, Стенен за баня, кухня на хотела. 1000 мл / 33 грама, Захранващи

Оценка на продукта:
BGN 10.59

Сума
В магазина

? Опаковка сапун за ръце-Монтиране на стена и спорта сапун Cattrees изработено от ABS пластмасаМного здрав, Няма ръжда, за многократна употреба, за многократна употреба, екологично чист.Голяма опаковка, с един бутон, лесно за използване. ? Капацитет : 33,8 грам (1000 ml) Размер опаковка сапун за монтиране на стена : 7,9 X4,5 X4,5 инча.Прозрачна опаковка сапун за ръце с голям капацитет се избягва честа смяна на сапуни, че може да бъде полезен за семейството си. ?Стенен монтаж опаковка сапун -Дозатори за сапун за ръце Cattrees монтират се на стената, се придържат към облицовани с плочки и метална стени с помощта на двупосочна лента или към гипсокартону, кирпичу или каменна зидария с помощта на винтове за дърво 3.(Забележка : етикети не са налични, се изисква пробиване за монтаж на стената). ? Перфектен дизайн -опаковка сапун за дезинфектант за ръце Cattrees с прозрачен резервоар визуално показва, когато е необходимо презареждане, а быстросъемная капак осигурява ефективна пълнители. ?Опаковка търговски сапун -Опаковка търговски сапун Cattrees се използва в търговски и обществени заведения, офиси, ресторанти, супермаркети, спортзалах, търговски центрове, училища, болници.Идеален за използване с вода и сапун, контейнер за дезинфектант за ръце, шампоан, климатик, препарат за миене на тялото, камерен опаковка гел за душ, лосиони, течен сапун, лосион за тяло, почистване и така нататък. Голям капацитет 33,8 грам (1000 мл).Подходящ е за съхранение на до 1000 мл течен перилен препарат, дезинфектант за ръце, душ гел, шампоан, лосион и т. Стенен монтаж : стенен монтаж опаковка сапун CATTREES ще ви стане най-добрият избор хигиенни решения.Залепен към облицовани с плочки и метална стените двустранно самозалепваща се лента, или към гипсокартону, кирпичу или каменна зидария с помощта на винтове за дърво 3.Голяма опаковка, с един бутон, лесно за използване.При първото използване на тази опаковка може да се наложи няколко пъти да включите опаковка, за да изпомпва въздух.

Основни свойства

Name:
Soap Dispenser Wall Mount

Избор на купувачи

Новини