• New
Постелки за баня с лунна бродерия, Постелки за баня с ултра Абсорбиращи и неплъзгащи пяна с памет ефект, Постелки за баня, Които могат да се перат в машина, Меки кади?

Постелки за баня с лунна бродерия, Постелки за баня с ултра Абсорбиращи и неплъзгащи пяна с памет ефект, Постелки за баня,

Оценка на продукта:
BGN 9.63

Сума
В магазина

Материал : ПолиестерУльтрапоглощающий : той може да пия 3 пъти повече вода в продължение на няколко секунди.Машинно пране : Машинно пране и лесно сушене, удобно, спестява време и енергия.Перфектен дизайн ще бъде идеално се комбинира с тапицерия спалня и санитарен възел.Налични размери в зависимост от различните нужди.Най-малката стая съответства половина на банята.Нескользящий : Нескользящий стаен подложка за пода е покрит с гумена подплата TP за предотвратяване на отклонение и поднасяне.Моля, слагайте нескользящий подложка за тоалетна само на СУХА ГЛАДКА ЕТАЖ.Водата под кърпа за баня може да доведе до соскальзыванию.Дръжте долната част на подложка за вана суха. Моля, обърнете внимание : 1. Моля, нека грешка в 0,4-1 сантиметър, поради ръчно измерване, моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини