• New
Cabilock Баня Сапунерка Детска Вана Притежателя Сапун за Душ Вана препарат за съдове Баня Притежателя на Сапун Цвете препарат за съдове Сливная препарат за съдове Раз?

Cabilock Баня Сапунерка Детска Вана Притежателя Сапун за Душ Вана препарат за съдове Баня Притежателя на Сапун Цвете препарат

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

ВАНА - Тава за сапун за душатаКутия за сапун - Можете просто да затворите парче сапун за използване на открито, или да сложи сапун в долна тава / плоча на дома за лесна употреба, тъй като то има анти-дизайн.ЦВЕТЕ препарат за съдове-препарат за съдове за Баня, Поставки за сапун ястия, Поставка за душ.САМООТВОДЯЩИЙСЯ ДЪРЖАЧ за САПУН -препарат за съдове с цветя, Държач за сапун, Гъвкави препарат за съдове за душа в банята.ДЪРЖАЧ ЗА САПУН - в него можете също така да поставите посудное кърпа или други дреболии.Пратката включва 1 х Сливная препарат за съдове с черешов цвят Характеристики -Материал : Пластмаса цвете препарат за съдове. - Размер : цвете сапунерка 14,4x13,8x2,4 виж - Цвят : бял държач за сапун в банята. - Идеален за поставяне на сапун, гъби, парцали, четки в мыльнице в кухнята, или в банята. - Препарат за съдове с цъфнал вишнев запазва сапун за суха и легкодоступным, дръжте детската ванночку добре в стаята си. -Може просто да блокира парче сапун за използване на открито, или да сложи сапун в долна тава / плоча на дома за удобно използване, защото той е цвете препарат за съдове с антидизайном. - Цветен държач за сапун е идеален за дома, за пътуване, офис благодарение на удобния дизайн на сапун ястия. - В него също така може да се постави кухненски кърпи или други дреболии, пътен препарат за съдове.Информация за стоки на най-Ниските Това е препарат за съдове за източване на черешов цвят. препарат за съдове Можете просто да затворите парче сапун за използване на открито, или да сложи сапун в долна тава / плоча на дома за лесна употреба, тъй като то има анти-дизайн. препарат за съдове за баня Е идеален за поставяне на сапун, гъби, парцали, четки в кухнята, или в банята.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини